Reklama

Reklama

Alicia

Krátkometrážní
Španělsko, 1994, 8 min

Scénář:

Jaume Balagueró

Recenze (80)

hippyman 

všechny recenze uživatele

no ty vole... to jsem zas jednou navštívil havranův profil :) nic úchylnějšího jsem asi v životě neviděl a doufám, že už ani neuvidím! snuff perverze s trochu amatérskými triky, nicméně mající jisté osobité "kouzlo", dá-li se to tak vůbec nazvat... celovečerák s pěti nažhavenými pohrabáči v colon sigmoideum dvoumetrákových travestitů si ale s dovolením nechám ujít. 40% P.S.: byl bych pro rozvinutí prvních záběrů poněkud jiným směrem. ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Chachááá, takže do Španělska na dovču pouze takhle, čímž nepřímo doporučuji tvůrcům, aby využili i mužského potenciálu. Věčná škoda nevložit do snímku interleguánský pohled na věc, skrzeva kontrastní optiku a jasně danou rozpolcenost obou hadic, tím se dokonale znázorní diference současného pokřiveného světa. ()

Zyne odpad!

všechny recenze uživatele

samoúčelná krátká přehlídka autorových úchylných vizí, kterou nezachrání ani rádoby šokující rádoby pointa zaměřená na křesťanství... tyto "díla" nejsou ani uměním, ani příběhem se skutečným dějem a je škoda na ně plýtvat filmovým materiálem...jen štěstí, že se Jaume z těchto svých haluzí včas probral a jeho pozdější tvorba už má určité kvality... ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchylný kraťas, jehož účel nebo sdělení mě asi buď úplně minulo, nebo šlo jen o cvičení v šokování lidí. Tak jako tak jsem v životě nikoho neodsoudil na základě filmů které se mu líbí, ale asi bych měl problém s člověkem, kterému se líbilo tohle. Surreálná stránka ve spolupráci s tou odpornou a úchyláckou totiž s přehledem pozabíjí veškerý náznak atmosféry, který Alicia měla. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama