Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No tohle třetí pokračování už je trochu vaření z vody pravda, nápady začali evidentně docházet, ale pořád se tu ještě pár dobrých vtipů a situací který to vytáhli u mě aspoň na ty 3* najde, ale k dalšímu pokračování eventuálně remaku jsem dost skeptickej. Pro tentokrát by mělo platit třikrát a dost.55% ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

To jen ten nejupadlejší remake (navíc se tak ani nemá odvahu tvářit), co jsem kdy viděl. Objevují se ty samé fóry z předchozích dílů a jsou také jediné, které za něco stojí. Veškerá invence tohoto počinu, včetně grafického kabátku, stojí za starou bačkoru. Navíc Applegatové bych tu profesorku nevěřil ani náhodou, je to zkrátka Melounek. Jediný bod dávám za ústřední dvojku a těch pár znovuoživených forů, ovšem Návštevníci mají u mě díly dva! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to tak špatný, jak to podle hodnocení na csfd vypadá, samozřejmě srovnávat to s jedničkou nemá smysl, protože první díly jsou prostě nejlepší, ale tohle pokračování neni vůbec špatný, hlavně první polovina je skvělá a je v ní spousta dobrejch fórů a trapasů při kterejch se docela dobře pobavíte, ve druhý už je to horší, ale pořád to neni na tak malý hodnocení. je sice pravda že herecký výkony jsou bídný, ale v komediích to už tak bývá a nic jiného se čekat nedalo. já se bavil dobře, tak proč tomu nedat vysoký hodnocení ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to samozřejmě nemá,tento díl považuji za nejslabší z celé trilogie.scénář museli asi napsat strašně narychlo ,že tvůrcům došli nápady hned po první stránce.Tenhle díl dělali herci snad jen pro peníze ,asi jim docházeli peníze ,tak narychlo zprznily tuhle pokud se to dá říct komedie.víc peněz dali hercům,zbytek do filmu.dávám za 3 sice to je tak na max 2 ale, 2 za Jean Rena a Christiana Claviera a ta poslední za film a celek.Uvidíme jaké bude další pokračování ,sem toho názoru ,že tenhle díl pro mě nevznikl.1díl je ze všech nejlepší.50% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Ty samý fóry, ty samý dialogy, jen hůř podané. Není to ani moc komedie, jako spíš pohodový film s krásnou ústřední hrdinkou (Ch. Applegate je kočka) a triem výborných komiků (Malcolm McDowell byl supr). Za řeč rozhodně stojí hudba Johna Powella, která snímku dodává až mystický nádech, bohužel místy kontrastuje s trapnými scénami, jindy podkresluje až dojemné scény (lekce šermu na mostě). Rozhodně se povedl český scénář a překlad, archaická mluva působí parádně. Tenhle remake nedopadl tak katastrofálně, jak tu mnozí líčí. Místy je sice pitomej až na půdu, ale koukatelnej (bez problémů). Pokud si film chcete z komediálního hlediska vychutnat, nedívejte se předtím na původní Návštěvníky. Protože bláznivé francouzské tempo zvolnilo. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)
  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)

Reklama

Reklama