Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christine (Pheobe Catesová) je študentkou na prestížnej súkromnej dievčenskej škole. Neďaleko nej sa nachádza taká istá súkromná škola, ale pre chlapcov. Tú navštevuje chlapec menom Jim, do ktorého je Christine zaľúbená. Nie je však jediná. Jej rivalkou je Jordan, ktorá je schopná urobiť čokoľvek, len aby dosiahla to, po čom túži. Bubba, Jimov lenivý kamarát, chodí s Christininou kamarátkou Betsy. Tá Jimovi nedôveruje. Je presvedčená, že keď sa bude okolo neho pohybovať viac dievčat, Christine podvedie. Bubba a Jim sa jednej noci vkradnú do dievčenskej školy v nádeji, že sa dostanú do raja - dievčenských spŕch. Jim navrhne Christine, aby s ním ušla na neznáme miesto a prežila s ním spoločný romantický víkend. Počas neho si užijú všetko možné, len nie romantiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ach ta nostalgie. Může to být víc jak 20 let co jsem to viděl naposledy. Ale ani dnes mě to neurazilo. Přehlídka koziček všech tvarů a velikostí. Něco jako hodně starý Prci prci prcičky bez fekálního, spermoidního humoru. Minimálně jednu hvězdu si zaslouží nádherná Betsy Russell a její jízda na koni. Sice nejde o komedii u které by se člověk smích popadal za břicho, ale jde o příjemnou vzpomínku na dobu kdy se komedie obešly bez úchylností všeho druhu. Jak už jsem psal. Pro mě to má spíš nostalgickou hodnotu. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Hodně naivní, jednoduchý děj. Dost špatné herecké výkony, snad kromě M.Modina. A jak se tak dívám, tak právě krom něj to ani nikdo ze zúčastněných herců dál nedotáhl (aspoň co se filmu týče). Mužské role krom hlavní byly dost trapné a místy mne některé postavy až iritovaly (viz naivní blbečci u telefonní budky, když volal hl.hrdina své milé). Dívčí role byly takové, jak to jen napsat, asi jen o těch bobrech a kozách, jak píše JohnnyD. Bohužel patřím k pamětníkům 80-tých let, a tak pamatuji jak jsme kopírovali VHS filmy s polským dabingem a 5.kopii, kdy už se obraz blížil spíše olejomalbě, ale právě proto si myslím, že byly v těchto letech natočeny mnohem lepší komedie na to, aby tato fraška měla tak vysoké hodnocení. Nebo, že by zde bylo tolik milovníků zvířátek? :D Jo, hudba dobrý. Klasika 8O-tých let, na tom nebylo co zprčit. To ale na víc hvězd není... ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

59%? Nesmysl! Totální meganesmysl! Kdybych se nedržel pravidla, podle kterého film, který dokoukám do konce dostane alespoň 1*, tak tomuhle dám s klidem odpad! Naprostá sra*ka! O čem to vlastně bylo? Hlavní pár je dvojka nejdementnějším američanů, jaké byste si mohli přestavit. Nevědí, jak si zašu*at. Fakt problém. Potom je tam druhý pár. Nejhnusnější holka celého filmu a její úchylný přicmrndávač, který chce ojet kozatou krávu. Čekal jsem hodně jiný film. Čekal jsem vtipy ve stylu osmdesátkových prciček, ale tuhle Soukromou školu bych zavřel. ()

Pekisan 

všechny recenze uživatele

Par uzivatelov porovnava tento film k dnesnym teenage komediam. Hodnotia ho ako menej drsny ale ovela vtipnejsi. Ak by som ich mal porovnat ja tak by som urcite nepovedal ze je menej drsny za to je urcite o dost nudnejsi. Neviem, mozno sa na nom podpisal zub casu ale nic nove som nevidel, vtipy boli opozerane a cele sa mi to zdalo tak vlacne roztahane. A ten koniec. Ako z rozpravky:)) Dovod preco sa film mozno oplati vidiet, co plati hlavne pre muzsku cast publika aj ked samozrejme lesbicky su vzdy vitane, tym dovodom by mohla byt ladna jazda na koni "hore bez". Ak ma predsa len niekto uchylku pozerat pubertalne komedie z 80 rokov tak by som skor doporucil Fast Times at Ridgemont High ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pohodová teenagerovská komedie, která na rozdíl od současných komedií pro mladé nepotřebuje k zaujetí diváka různé výkaly, pohlavní tekutiny a jiné pomůcky, kvůli kterým mladí lidé tyto filmy vyhledávají. Tato komedie by se dala označit za komedii vtipnou, za komedii zajímavou, za komedii velice nadprůměrnou a za komedii inteligentní. Je sice pravda, že odhalených dívek je zde dost velké množství, ale není to jen proto, aby v té komedii nějaké nahé holky byly, ale úžasně tyto scény zapadají do scénáře, takže to všechno vypadá velice přirozeně. Jinak film sází na velice zajímavý děj, který rozhodně dokáže zaujmout a má hlavu i patu. Jsou zde také některé naprosto excelentní vtípky a scénky, vlastně těch naprosto excelentních scének je zde naprostá většina. Ať už to jsou kluci převlečení za holky, kteří si jdou užít na dívčí internát, či sex ředitelky školy s řidičem jednoho z rodičů, který je díky mikrofonu slyšet do širokého okolí. To jen na ukázku, co vás může v této komedii z 80. let čekat. Takže opravdu jsem se bavil a nechutnosti jsem nijak výrazně nepostrádal. Škoda jen, že takovéto inteligentní a vtipné komedie se dnes téměř netočí. Těžko říci, jestli by tohle zaujalo diváky, kteří čekají něco ve stylu Prciček. Ale mně se to prostě a jednoduše líbilo a film považuji rozhodně za nadprůměrný, takže uděluji čtyři hvězdičky. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v rekreačním středisku Cheviot Hill v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama