Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christine (Pheobe Catesová) je študentkou na prestížnej súkromnej dievčenskej škole. Neďaleko nej sa nachádza taká istá súkromná škola, ale pre chlapcov. Tú navštevuje chlapec menom Jim, do ktorého je Christine zaľúbená. Nie je však jediná. Jej rivalkou je Jordan, ktorá je schopná urobiť čokoľvek, len aby dosiahla to, po čom túži. Bubba, Jimov lenivý kamarát, chodí s Christininou kamarátkou Betsy. Tá Jimovi nedôveruje. Je presvedčená, že keď sa bude okolo neho pohybovať viac dievčat, Christine podvedie. Bubba a Jim sa jednej noci vkradnú do dievčenskej školy v nádeji, že sa dostanú do raja - dievčenských spŕch. Jim navrhne Christine, aby s ním ušla na neznáme miesto a prežila s ním spoločný romantický víkend. Počas neho si užijú všetko možné, len nie romantiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Další část mého dětství. Tenhle předchůdce současných teenagerovských komedií se špetkou jemné erotiky, resp sem tam s nějakou prdelkou a sem tam s nějakým hrudníkem, je hodně roztomilý a podle mého soudu je i s odstupem poměrně vtipný. Když v nějakém filmu hraje učitelku Sylvia Kristel, tak je o zábavu postaráno, i když je to malinká rolička... Jak říká Jeanne, začátkem 90. let to dávali s českým dabingem - na ten moravský akcent, kterým byla obdařena v pravdě Moravsky kyprá Jordana, se zapomenout nedá. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ach ta nostalgie. Může to být víc jak 20 let co jsem to viděl naposledy. Ale ani dnes mě to neurazilo. Přehlídka koziček všech tvarů a velikostí. Něco jako hodně starý Prci prci prcičky bez fekálního, spermoidního humoru. Minimálně jednu hvězdu si zaslouží nádherná Betsy Russell a její jízda na koni. Sice nejde o komedii u které by se člověk smích popadal za břicho, ale jde o příjemnou vzpomínku na dobu kdy se komedie obešly bez úchylností všeho druhu. Jak už jsem psal. Pro mě to má spíš nostalgickou hodnotu. ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Teen komedie, která mohla vzniknout opravdu jen v osmdesátkách a je té době velmi poplatná. V podstatě nemá ani žádný příběh, je to jen série vtipných scének o tom, jak se parta kluků snaží dostat na dívčí koleje, dělání naschválů učitelům a především očumování velmi obdařených slečen. Tedy hlavně očumování Betsy Russell, která nemá chybu. Humor je dle očekávání většinu času stupidní a vyloženě nerozesměje, ač se to sleduje dobře, nicméně ve spojení s občas dost bídným herectvím je to takový cringe, že jsem se postupem času bavil víc a víc. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Hodně naivní, jednoduchý děj. Dost špatné herecké výkony, snad kromě M.Modina. A jak se tak dívám, tak právě krom něj to ani nikdo ze zúčastněných herců dál nedotáhl (aspoň co se filmu týče). Mužské role krom hlavní byly dost trapné a místy mne některé postavy až iritovaly (viz naivní blbečci u telefonní budky, když volal hl.hrdina své milé). Dívčí role byly takové, jak to jen napsat, asi jen o těch bobrech a kozách, jak píše JohnnyD. Bohužel patřím k pamětníkům 80-tých let, a tak pamatuji jak jsme kopírovali VHS filmy s polským dabingem a 5.kopii, kdy už se obraz blížil spíše olejomalbě, ale právě proto si myslím, že byly v těchto letech natočeny mnohem lepší komedie na to, aby tato fraška měla tak vysoké hodnocení. Nebo, že by zde bylo tolik milovníků zvířátek? :D Jo, hudba dobrý. Klasika 8O-tých let, na tom nebylo co zprčit. To ale na víc hvězd není... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

59%? Nesmysl! Totální meganesmysl! Kdybych se nedržel pravidla, podle kterého film, který dokoukám do konce dostane alespoň 1*, tak tomuhle dám s klidem odpad! Naprostá sra*ka! O čem to vlastně bylo? Hlavní pár je dvojka nejdementnějším američanů, jaké byste si mohli přestavit. Nevědí, jak si zašu*at. Fakt problém. Potom je tam druhý pár. Nejhnusnější holka celého filmu a její úchylný přicmrndávač, který chce ojet kozatou krávu. Čekal jsem hodně jiný film. Čekal jsem vtipy ve stylu osmdesátkových prciček, ale tuhle Soukromou školu bych zavřel. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v rekreačním středisku Cheviot Hill v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama