Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena má jediné štěstí - při jejím sledování jsem dostal chuť na něco pořádně vyhaluzenýho, a tak po nudnější první půlce, tedy s tím jak nám zblbne Joe Morton, se konečně začnou dít pořádný věci. Johnny Depp zas jednou ukázal, že i když umí zahrát snad jakoukoliv postavu, to slovo "zahrát" si vykládá tak nějak po svém až se může nakonec zdát, že hraje furt jen to samý. To Charlize Theron byla v tu dobu stále ještě více v těle modelky než herečky, i tehdy se už ale začal projevovat ten nesporný talent. Nakonec jsem teda s výsledkem nemohl být nespokojen. Po očekávání béčkové romance v atraktivním prostředí jsem dostal úžasně debilní sci-fi romanci s nesmyslným přesahem, která mě místy i nechtěně rozesmála, aby mě nakonec tím závěrem totálně dorazila. Naprostá spokojenost, občas je takováhle píčovina úžasným zpestřením dne. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutně zdlouhavé. Samotný námět by v základu i šel, ale jak jej film podal, si akorát říkalo o čekání, kdy už konečně dojde na pointu, která nakonec nebyla ale vůbec překvapivá, ani nijak šokující. Plusové body jsou víceméně hlavně za to lehké psycho v druhé půli, ze kterého alespoň trochu zamrazilo. ()

Reklama

Adasin 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi moc zajímavý nepřišel ani ten námět, protože jsem něco podobného viděla (tuším, že několikrát) v seriálu Krajní meze, kde bylo zpracování o poznání lepší a dovedlo člověka opravdu znervóznit. Tady jsem to prozívala a pak nad tím jen pokrčila rameny. Co do obsazení, tak tu mohl hrát kdokoliv a vyšlo by to nejspíš nastejno. 4/10 ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena má poměrně originální děj,výbornou atmosféru,dva fantastické herce,temnou pointu a přesto všechno mě tento snímek nezaujal.Celé je to totiž bez většího spádu,bez toho správného koření.Já viděl průměrný temný sci-fi thriller,který ale asi právem nevynikl.Astronautova žena pro mě nemá prostě život.P.S.trochu to ve mě vyvolalo pocit,jakoby autoři trochu předělali Rosemary má děťátko. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama