Reklama

Reklama

Bourák

  • USA Breaker! Breaker! (více)
Trailer

VOD (1)

Řidič náklaďáku (Norris), který hledá svého dávno ztraceného bratra, se s kamarády stejné profese octne ve městečku plném korupce, kde se zjevně každý, od policie až po soudce, nechává uplácet. Dají jim nespravedlivě pokuty, aby z nich dostali peníze, a nechtějí je nechat projet, dokud nezaplatí. Řidiči se rozhodnou vzít věci do svých rukou a proti zkorumpovaným úředníkům společně připravují pomstu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris na nás utočí, a já se celkem bavil, film je sice špatný. Hlavně příšernej scénář tak trochu kopírujícího Ramba ale Chuck Norris není Stallone a nedokáže vykydlit toliko lidí, a tak je film strašně zdlouhavý. Hudba byla příšerná, ten vidláckej styl je šílenej. Norris mlátí lidi s kulkou v břiše a já se přesto bavím. "Breaker, Breaker!" ()

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně slabý film i v rámci těch nejhorších filmů Chucka Norrise a zapadlých béček 80. let. Letělo to kdysi na vhs a i když tenkrát se u nás o každém "vhsfilmu" tvrdilo, že je perfektní, o tomhle se to příliš netvrdilo. Film je nepovedený ve všech ohledech. Scénář je něco přííšerného, akce minimum, herecké výkony otřesné a prostředí pro nás Evropany naprosto nesympatické (zaprášené stepy a v nich nekonečné dálnice). Toto opravdu nebyl Norrisův dobrý začátek, ještě že tenkrát byla Amerika v tomto ohledu země "nekonečných možností" a dovolila mu natočit spoustu dalších již o dost kvalitnějších filmů a získat si tak jisté, dosti početné publikum ... ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zajímalo mě, jak vypadal Chuck Norris za mlada. 1) No, jak by vypadal. Nic zvláštního. A ani už nebyl tak mladý. Bylo mu 37 a vypadal méně sexy, než o deset let později._____ 2) Přitažlivější byl Michael Augenstein, který hrál jeho bratra. Ale toho jsem si ve filmu moc neužil._____ 3) Norris podle vlastních slov dostal za film 5 000 dolarů. Za 11 natáčecích dnů to zase tak málo nebylo._____ 4) O své budoucnosti pak Norris v roce 1977 prohlásil: I want to become as big in the movie industry as I've been in the karate industry. I know I can do it because I have the faith to do it. Posuďte sami, jak se mu to podařilo._____ 5) A to je vše, co mohu o filmu říci. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátá léta neodvratně končí - éru velkých bouchaček a ran tvrdou pěstí, které bolí střídá éra bojových umění, kopanců a nesmrtelných akčních hrdinů. Ačkoli filmy o bojovém umění nevyhledávám, zkusil jsem to a musím konstatovat, že je to velice slabé i na Chucka Norrise. Od příběhu jsem nic nečekal, ale ani bitky nestojí za moc. Za závěrečný souboj a prostředí texaského městečka 20%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Chucku, ale tohle je peklo. Ano občas to je i až tak špatný film, že se lze bavit nad neschopností tvůrců, ale spíš je to jenom hrozná sračka a i těch 80 minut jsem vyloženě protrpěl až do konce. Tak jasný no každej nějak začínal, tak z úcty k Chuckovi nedám odpad, ale v top tisíc nejhorších je to zcela právem.10% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • John David (Chuck Norris) během snídaně zjistí, kde je jeho bratr a běží z domu do svého auta, do kterého nasedne a hned zařadí a odjede, a to bez nastartování. (McFly2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno