Reklama

Reklama

Bourák

  • USA Breaker! Breaker! (více)
Trailer

VOD (1)

Řidič náklaďáku (Norris), který hledá svého dávno ztraceného bratra, se s kamarády stejné profese octne ve městečku plném korupce, kde se zjevně každý, od policie až po soudce, nechává uplácet. Dají jim nespravedlivě pokuty, aby z nich dostali peníze, a nechtějí je nechat projet, dokud nezaplatí. Řidiči se rozhodnou vzít věci do svých rukou a proti zkorumpovaným úředníkům společně připravují pomstu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních filmů s Chuckem Norrisem. Víceméně se to nepovedlo. Příběh by nebyl zas tak špatnej, kdyby byl lépe spracován a měl lepší nápady. Akce tu téměř není, spíš pár soubojů, kde mě trochu potěší Norris, kde vyřídí téměř každého. To je asi tak všechno co se mi líbilo. Hudba se mi vůbec nelíbila, tyto rádoby westernovské či městečkové filmy s pár buranama mě moc neberou. Záporáci byli neuvěřitelně trapní. Konec pěkně odfláklej. Norris je zde asi jediným kladem. Proto film hodnotím jen na 21% = * ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

J.D.Dawes je vodič kamióna. So svojim tirákom brázdi Ameriku krížom krážom. Do tejto práce zasvätí aj svojho mladšieho brata Billyho. I z neho sa stane kamioňák. Pri jednej z jázd sa ocitne v malom mestečku Texas City v Kalifornii. Padne do pasce, ktorú mu nastavil miestny šerif. Je nespravodlivo obvinený a postavený pred všemocného sudcu Trimmingsa. Dostane sa do obrovských problémov. Našťastie sa mu na pomoc vyberie jeho starší brat. Ten v tejto zapadnutej, zahnívajúcej diere plnej agresívnych buranov zjedná poriadok. Hlavnú úlohu v snímku "Tirák" (Breaker! Breaker!) stvárnil Chuck Norris. Mal tridsať sedem rokov, blonďavé vlasy, bol nahladko oholený, a už vtedy dokázal poriadne preplieskať a skopať každého gaunera, čo sa mu postaví do cesty. ** ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris na nás utočí, a já se celkem bavil, film je sice špatný. Hlavně příšernej scénář tak trochu kopírujícího Ramba ale Chuck Norris není Stallone a nedokáže vykydlit toliko lidí, a tak je film strašně zdlouhavý. Hudba byla příšerná, ten vidláckej styl je šílenej. Norris mlátí lidi s kulkou v břiše a já se přesto bavím. "Breaker, Breaker!" ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zajímalo mě, jak vypadal Chuck Norris za mlada. 1) No, jak by vypadal. Nic zvláštního. A ani už nebyl tak mladý. Bylo mu 37 a vypadal méně sexy, než o deset let později._____ 2) Přitažlivější byl Michael Augenstein, který hrál jeho bratra. Ale toho jsem si ve filmu moc neužil._____ 3) Norris podle vlastních slov dostal za film 5 000 dolarů. Za 11 natáčecích dnů to zase tak málo nebylo._____ 4) O své budoucnosti pak Norris v roce 1977 prohlásil: I want to become as big in the movie industry as I've been in the karate industry. I know I can do it because I have the faith to do it. Posuďte sami, jak se mu to podařilo._____ 5) A to je vše, co mohu o filmu říci. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Je-li nutná síla, je třeba postupovat odvážně, rozhodně a důkladně!“ I takové skvosty zaznívají z úst postav ve městečku, ve kterém bují korupce a kdekdo rád přijme nějaký ten úplatek. Soudce nevyjímaje. Řidič náklaďáku Chuck Norris to tak ale nenechá a sem tam někoho kopne otočkou do břicha. Kaskadéři asi zrovna nebyli k mání, protože jeho soupeři k zemi padají jak pecky, a on sám vypouští připitomělé repliky. Jeho (brzy vousatá) image skromného klaďase ale americkému publiku imponovala, v béčkových vodách byl jako ryba ve vodě a byl přesně tím zástupcem, který na čas utnul éru velkých bouchaček a ostrých slov, kterou vystřídali hbití mistři bojových umění. Jen tady to bylo zatraceně slabé. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • John David (Chuck Norris) během snídaně zjistí, kde je jeho bratr a běží z domu do svého auta, do kterého nasedne a hned zařadí a odjede, a to bez nastartování. (McFly2)

Reklama

Reklama