Reklama

Reklama

Ghoulies

Trailer

Obsahy(1)

Jonathan Graves (Peter Liapis) nikdy nepoznal svoje rodiče a jeho rodinu tvoří jen málomluvný pěstoun Wolfgang (Jack Nance). Když zdědí rozlehlé rodinné sídlo, kam se nastěhuje se svou přítelkyní Rebecou (Lisa Pelikan), naleznou při úklidu domu velké množství okultní literatury, která Jonathana velmi zaujme. Pak už stačí jen vhodná příležitost a vrámci oslavy s přáteli Jonathan přesvědčí přítomné k provedení rituálu ve sklepení domu, kterým otevře dávno uzavřené brány pekla. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo môžem povedať o tomto filme,na začiatok asi to že tvorcovia aj všetci ktorý na tomto filme pracovali museli brať drogy,lebo ináč si neviem vysvetliť kto môže natočiť takúto debilnú bizarnosť,lebo zdravý človek by to nedokázal.A teraz v skratke-Príbeh je veľmi naivný,herci tiež sa nepredviedli v dobrom svetle a aj spracovanie bolo ukážkovo debilné.Nič tu nebolo logický domyslené a ghouliesov bolo žalostne málo ale ty sa podarili aspoň že to. ()

tron 

všechny recenze uživatele

No, ako to povedať slušne... Blbosť. Blbý scenár, blbé herecké výkony a množstvo wtf scén. Samozrejme, niekoho to určite bude baviť, nič proti tomu, ale ja som si to pozrel len na doplnenie základného hororového vzdelania na tému malé potvory (Critters, Gremlins, Leprechaun...) a pri tom aj zostalo. Jednu hviezdu za Ghoulies (čosi medzi gigantickou krysou a miniatúrnym vlkolakom), druhú za osemdesiatkoú atmosféru. Scenár je jeden obskúrny, na môj vkus príšerný bordel. Kuriózne, nechutné, chaotické. Hlavne ale nie príliš dobré. Vlastne zlé. Dosť zlé. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, já nevím... Ten začátek vypadal dobře a pak to nevypadalo nějak moc špatně. Taková trošku střelená, podivně trhlá zvláštní satanistická oddechovka, která přijde k smíchu snad i nejkovanějšímu satanistovi z nejkovanějších satanistů Big Bossovi. Od démonických figurek různých skřetů a neskutečně teatrálního satanistického záporáka v půlce osmdesátých let ale zřejmě nelze čekat nic jiného. ještě, že tam byla alespoň kouzelná Lisa Pelikan, v těch černých šatičkách jí to moc slušelo. 2,5* ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Filmu by neuškodilo méně okultismu a latinských žvástů a více řádění ďáblů. Snímek sám o sobě je úděsná sračka, ale za těch pár momentů s dáblama a typickou béčkovou 80' atmosféru ty 2* dám. Těším se na druhý díl, kde ty roztomilé potvůrky doufám pro své řádění dostanou dostatek prostoru, na úkor keců zbytečných postav. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Ghoulies“ se nedokáže rozhodnout, co vlastně je. Jestli je to horor, nebo komedie, nebo vážný film. V konečném důsledku je to nakonec úplně jedno, protože nefunguje ani jedna rovina. Film není vtipný a už vůbec není děsivý, protože nemáte možnost, jak se nějak do filmu dostat. Chybí atmosféra, chybí nějaké normální plynutí děje. Všechno je křečovité a bohužel za to nemohou jen herci. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Na speciálních efektech a tvorbě Ghoulies se podílel režisér a specialista na zvláštní efekty John Carl Buechler. (LION-MR.T)
  • Mariska Hargitay v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Na projekte sa začalo pracovať od roku 1983, spočiatku pod menom Beasties, kedy bol spájaný s menami Charles Band a tvorcom špeciálnych efektov Stanom Winstonom, ktorý mal vytvoriť príšerky. (beso74)

Reklama

Reklama