Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden ze soutěžících vyrazí do trojky s návrhem, jak ovlivnit výběr další aktivity. Pak se ve strategickém hlasování vybere místo pro toaletu. (Netflix)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že bude seriál v istých momentoch aj komédiou zatiaľ najlepšie dokladá tretia epizóda. Ide o jednoduchú metaforu toho, čo sme schopní pre prežitie v každodennom živote robiť v práci, skrátka robiť zo seba šaškov. "Kórea má talent" však rýchlo strieda hlasovanie o to, kde sa budú nechávať odpadky, čo zase pripomína absurditu politických volieb. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad na estrádu pro každého nedopadne úplně dobře. Co si budeme, kdybych tam byla já, tak by minuty lidi spíš odebrali (teda, pokud to někdo vážně sleduje, a ne že si máme s postavama pouze myslet, že to někdo doopravdy sleduje...) takže jo, můj soucit s trojkou byl na místě. "Lůzr pojvr 4ever", my se chápeme vzájemně. No, a ta druhá věc. Vážně? Vážně bylo vhodný naštvat zrovna jí? Ale cesta k tomu byla fajn. A taky bylo fajn, že tohle bylo hezky zcuclé do jednoho dílu, tyhle dva formáty :) hezky se to vyvažovalo  :) ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charaktery sa rysujú, vznikajú skupinky, nerovnováha, nezhody, intrigy, pomsta... A čím je niekto nižšie v hierarchickom rebríčku, tým viac trpí. Všeobecné vykreslenie fungovania globálnej spoločnosti ako takej v kocke. Výborný príklad, dej eskaluje a máme pred sebou čím ďalej tým pútavejšie sledovanie. ()

Reklama

Reklama