Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna ze soutěžích zneužije svoji moc a udělá ostatním ze života peklo. Brzy začne nová hra a dojde na lítý boj zblízka. (Netflix)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hra pokračuje ďalej, je zase trochu iná, ale niektorí zisťujú, že jej pravidlá sa dajú ohýbať a ak nie priamo ohýbať, tak falšovať. Je to stále zaujímavé, spoločensky cynické a trefné (kto rozhoduje o prídeloch jedla je všemocným), ale v tejto epizóde už aj mierne repetetívne. Stále to isté prostredie, stále nová hra, už by sa mohol pridať aj skutočne poriadny konflikt. Je ale super, že sa nemôže umierať ako v Squid Game, zžieravá satira nemusí byť vždy nutne krvavá. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže vlastně šťastný konec, že? Všechni se omluví královně, a ona může konečně vládnout veřejně. Navíc když byla zavřená ve své věži, během toho smutku nelenila, ale vymyslela, čím se zabavit dál. Jupí! A když už to skoro dopadne dobře, tak je čas na starý dobrý...ale ne, přece to nevykecám! ;) To by ode mě bylo vážně, vážně zlý! Jinak to "Jenom to šťípne." naprosto super. Hlavně když to není pravda a hlavně když máte smůlu. Nebo že by...ale ne, přece to necykecám! ;) ()

Reklama

Reklama