Reklama

Reklama

Bermudský trojúhelník: Šokující nové záhady

(TV film)
  • USA Bermuda Triangle: Startling New Secrets

Tým amerických vědců, oceánografů a potápěčů se pokouší osvětlit záhadu: Proč v oblasti bermudského trojúhelníku beze stopy mizejí lodě a letadla? (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Taje okolo Bermudského trojúhelníku jsou bezesporu zajímavé. Pokud však stejně jako já patříte k lidem, kteří na deset otázek očekávají alespoň pět odpovědí, zaměřte se na jiné dokumenty věnované oblasti u americké pevniny. Tento se zaměřuje pouze na fantasmagoriální teorie, přičemž zcela opomíjí ta skutečně nejreálnější vysvětlení. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem pouze 90 minutová omílačka o jednom a tom samém bez žádného rozuzlení, či alespoň jakéhosi obohacení vědomostí. Toto zkrátka musí začít nudit i jedince, kteří o záhady tohoto typu zajímají a to říkám jako člověk, co se mezi tuto skupinu zvědavců řadí. Prvních několik minut sice vypadá zajímavě, ale po jejich uplynutí se to zvrtne v neutuchající a nezajímavou řadu víceméně totožných příběhů očitých svědků, kterým jsem popravdě řečeno ty jejich zážitky moc nevěřil. Bylo to o ničem. 30% ()

Reklama

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Mně se dokument líbil, neboť mám podobné záhady rád a nevysvětlitelné jevy mě vždy fascinovaly. A ani mi tak nějak nevadilo, že mnoha odpovědí se nám nedostane, vy si zkrátka musíte názor udělat sami - třeba na základně předložených výpovědí a záběrů. Ale tak to je u spousty věcí v běžném životě... Jen mi více vadilo, že několikrát nám bylo sděleno to samé, tzn. že se opakovala dokola to stejná fakta, ale bez jasného a konečného vysvětlení. Ale jak jsem řekl, pokud k tomu nějaký vztah máte, líbit se vám to bude; jestli jste však nezaujatý divák, dáte asi o hvězdu méně. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Musím hodnotit nízko, protože v 96 minutách jsem dostal hromadu otázek, ale žádnou odpověď. Jinak je tu vše minulost dávná i nedávná, v přítomnosti hledání spadlého letadla, kopírování více než 60 let staré trasy ztracených Avengerů, jejich hledání. Dále tu máme UFO a USO, tajnou americkou základnu, bájnou Atlantidu (a to jsem si myslel, že se nacházela úplně jinde než v bermudském trojúhelníku) a jako bonus časovou bouři a deformaci času a prostoru. ()

Darth Kedr 

všechny recenze uživatele

Na začátku vás dokument navnadí na dalekosáhlá pátrání po mořském dně v místě údajného zmizení Avengerů z letu 19, poté naslibují průzkum bažin pomocí technik NASA a završí to zopakovaným letem historickým Avengerem po trase letu 19. A co z toho je? Téměř nic - průzkum dna se omezí na nález něčeho, co je tak porostlé, že to nejde identifikovat - tím to hasne, poté ten let Avengeru - to je jediný plus, opravdu se mi líbilo sledovat krásně zachovalé letadlo z druhé světové - i když zase se na nic neobvyklého nepřišlo, a na závěr největší fraška - průzkum bažin, z kterého vidíte pofidérní snímek, který pomocí techniky NASA změní barvy - a ono nic! Zbytek dokumentu je tvořen klasickými a často omílanými fakty, ale to neurazí. Na závěr - dokumentu by prospělo zkrácení na klasickou dokumentovou hodinu, která by zaujala. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno