Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novomanželé David (Nick Nolte) a Gail (Jacqueline Bisset) jedou na svatební cestu na Bermudy. Když se potápějí mezi útesy, najdou na dně starý vrak lodi. Brzy zjistí, že nejsou jediní, kdo se o vrak zajímá. Jde o legendární loď s pokladem, jejíž místo potopení bylo po dlouhou dobu neznámé. David a Gail se rozhodnou legendární poklad vylovit. Musí však čelit nástrahám ostatních zájemců o poklad, kterých stále přibývá. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (113)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak jako malého mě tenhle film dost zklamal, to víte co já věděl o takovýhlech filmech? Jen to že to bylo po Čelistech takže jsem čekal něco v tom stylu, nakonec mě film ale zklamal a to díky tomu že se tu 2 hodiny nic moc nedělo, a není tomu jinak ani dnes, nečekal jsem nic extra po těch 10 letech co jsem to viděl poprvé ale čekal jsem aspoň průměr. Nicméně film jsem si pustil asi na 3x protože jsem u něj vždy usínal. Herci jsou dobří a film je i dobře natočený ale mě moc nebavil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně nudná podmořská historka, která být porno exhibicí Jacqueline Bisset, neřeknu ani slovo. Ale ona se sice párkrát odhalí, a ne vždy je to k dobru věci, i když kozy má velký, ale jinak jde o prostoduchou story, jak americký pár našel poklad a zlý haitský mafián po nich šel. Jde po nich docela nedůrazně, a jen sem tam použije voodoo hračičky, aby se neřeklo, ale celé to nemá atmosféru, koule, Noltemu ani Bisset nevěřím ani dobrý den, jediný, kdo něco hraje, je Robert Shaw. Eli Wallach je zde úplně zbytečně, jen aby si nalil pár panáků, a Gossett se jen tváří tajupně. Postavy se chovají jak dementní děti na pískovišti, proto zbytečně natajovaný děj netáhne. Možná by pomohlo zkrácení na 80 minut. Z dobrodružných filmů 70. let rozhodně podprůměr. Btw, odkdy se dá konverzovat pod hladinou? ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Krásné podvodní záběry (včetně záběrů Jacqueline Bisset pochopitelně), povedená dvojka Nolte a Shaw, ošuntělý vychytralec Eli Wallach, tajemství vraků potopených lodí, poklad, morfium, mafiáni, podmanivá hudba Johna Barryho... Hlubina je dobrodružný snímek jak se patří. Možná trochu dlouhý a s trochu odbytým finálním podvodním soubojem, ale co. Závěrečná smrt jednoho z padouchů totiž všechny rozpaky z předchozích asi deseti minut hravě vymazala. ()

Cicis 

všechny recenze uživatele

Mladá dvojica , Dávid (Nick Nolte) a Gail (Jacqueline Bisset ) sa vyberú na dovolenkovať na Bermudy , ktorú si spestria potápaním sa .Prenajmú si za tým účelom rybársku loďku so skúseným Adamom Coffinom.Pri potápaní zrazu objavia vrak starej lode a vynesú na povrch niekoľko starých mincí čo samozrejme neujde pozornosti mazanému Adamovi. S nálezom sa vyberú za miestnym znalcom histórie a starým morským vlkom Romerom bývajúcom v starom majáku.Ten podľa starých záznamov a máp identifikuje stroskotanú loď.Dávid a Gail sa začnú denne potápať a stále vynášajú na povrch nové „poklady“.Ich činnosť neujde pozornosti iných záujemcov.Pri ďalšom potápaní ale objavia vedľa ďalší vrak, a to nemocničnej lode z druhej svetovej vojny.V jej útrobách plnej ampuliek morfia číhajú obrovské murény a nablízku sú aj zločinci ktorých zaujíma práve tento poklad.Perfektné herecké obsadenie s krásnou Jacqueline Bisset , ktorá v mokrom tričku nás v tom čase privádzala do vytrženia. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (14)

  • Film byl natáčen v prostoru přídě více než dvacet metrů pod hladinou. (Cherish)
  • Na začátku příběhu Gail (Jacqueline Bisset) zkoumá otvor ve vraku pomocí hůlky, na kterou zaútočí velká muréna. Kaskadér, ukrytý ve vraku lodi, dostal instrukci, aby za hůlku tahal vší silou. Svého úkolu se zhostil s takovou vervou, že své kolegyni, zaskakující za Jacqueline, vykloubil rameno. Scéna byla naštěstí zabrána několika kamerami, a tak ji nebylo nutné opakovat. (Cherish)

Reklama

Reklama