Reklama

Reklama

U2 Go Home: Live from Slane Castle

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Irsko, 2002, 50 min

Obsahy(1)

Živý koncert irské kapely U2 v Slane Castle. Zde jsou písně:

1. "Elevation"
2. "Beautiful Day"
3. "Until the End of the World"
4. "New Year's Day"
5. "Out of Control"
6. "Sunday Bloody Sunday"
7. "Wake Up Dead Man"
8. "Stuck in a Moment You Can't Get Out of"
9. "Kite"
10. "Angel of Harlem"
11. "Desire"
12. "Staring at the Sun"
13. "All I Want is You"
14. "Where the Streets Have No Name"
15. "Pride (In the Name of Love)"
16. "Bullet the Blue Sky"
17. "With or Without You"
18. "One"
19. "Walk On" (Lenarek)

(více)

Recenze (30)

Pjotrik 

všechny recenze uživatele

To je srdcovka. Skvělá choreografie podpořená krásnou kulisou Dublinu...to zní jako cestopis. To podstatné byla kapela U2. Nádherný koncert se skvěle sestaveným playlistem. Od písně "Until the End of the World" jsem se začínal dostávat do malé extáze. Bono se každou písní doslova mazlil. Skvělým a málo hraným nářezem je stařičká "Out of Control". "Wake up dead man" mi přivodila husí kůži po celém těle a následný přechod do nadějné "Stuck in a Moment" vlastně taktéž. "Kite" patří po koncertu k mým nejoblíbenějším písním vůbec. "Staring at the sun" společně s Edgem - nádhera, staidon zpívající "All i want is you" a pro mě absolutní vyvrcholení při Bonově běhu srdcem a skok do písně "Where the Streets Have No Name". Potom extáze slabě a pomalu odeznívá a vkusně nás opouští s písní "Walk On". 100% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Koncertů s U2 jsem viděl už pěknou řádku, avšak ten z magického prostředí Slane Castle řadím někam hodně vysoko, U2 s pro mě nejsilnější deskou v zádech (All That You Can't Leave Behind) si koncert, jenž odpálili snad svojí největší peckou Elevation, před svými domácími fanoušky vyloženě užívají (včetně Bona, který schytá od nějakého méně inteligentního fanouška překvapivou sprchu), atmosféra zkrátka musí dostat každého. Člověk je omámen i ve vlastním pokoji, jak to pak asi muselo vypadat přímo na paloučku pod tím krásně osvíceným hradem... Jedním slovem Nádhera hodna opakovaného přehrávání. ()

Reklama

Grepak 

všechny recenze uživatele

tak takhle si predstavuju koncert!! 80tisic domacich fanousku (i kdyz to asi nebyli jen Iri), obrovska plocha, skvely setlist a ta ATMOSFERA!!!! to je sila, jak jde videt jak si to uzivaji, priklad bono s edgem ve staring at the sun (kdyz mu spadne mikrofon + zpravovani cepky) nebo prechod pisne All I Want is You do Where the Streets No Name, je toho hodne! ()

Robbie 

všechny recenze uživatele

Jediná chyba tohto koncertu je že som tam nebol! Výborný playlist, navyše excelentne zahratý a zaspievaný a dokonalá show, ktorej je U2 vždy zárukou, navyše výborne zaznamenaná - toto všetko nám dá zažiť atmosféru renesancie a opätovného obrovského boomu tejto kultovej kapely s albumom All That You Can´t Leave Behind, ktorým sa im znovu podarilo dobyť svet po nie veľkom úspechu POPu. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne, s obrovským náskokom najlepší koncert U2 a vlastne aj naj koncert aký som videl. Skvele vybrané piesne (lepšie si neviem predstaviť, jedine keby bolo miesto Bullet the Blue Sky niečo iné, tú skladbu nemám rád) a vynikajúca domáca atmosféra. Z celého záznamu priam sála nadšenie a pozitívna energia, na konci sa ani samej kapele nechce končiť. Absolútne neskutočná je hlavne kombinácia piesní All I Want Is You a Where the Streets Have No Name, to je husia koža zakaždým čo to počujem, a že to je takmer denne :-) 10/10 ()

Zajímavosti (2)

  • V roce 1981 předskakovali U2 na pódiu pod Slane Castle tehdejší hlavní hvězdě večera, skupině Thin Lizzy. (petaspur)
  • Před samotným koncertem byl fanouškům na velkoplošné obrazovce přenášen fotbalový zápas Irsko vs. Nizozemsko, který domácí vyhráli 1:0 a postoupili na MS 2002, čímž se mezi diváky vytvořila úžasná atmosféra již před koncertem. (petaspur)

Reklama

Reklama