Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná ujetost. Vraždící klauni vypadají dostatečně démonicky dokonce až tak, že divákům, kteří mají z klaunů fobii, film absolutně nedoporučuji. Masky klaunů se totiž vydařily, a protože je klaunů asi okolo 20, a každý z nich je jedinečný, užil jsem si patřičné dávky bizarní podívané. Klauni používají k eliminaci svých obětí širokou škálu zbraní jako cukrovou vatu, popcorn a frkačky. Naštěstí mají k dispozici pro své řádění menší americké městečko, takže potenciálních cílů je dostatek a opravdu jsem tentokrát nefandil hlavním, nepříliš sympatickým hrdinům, ale právě vesmírným šprýmařům. Povinnost pro všechny milovníky brakové filmové produkce. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl asi jeden z nejstupidnějších filmů, jaký jsem kdy viděl. To byl ale zřejmě cíl, protože celý jsem to zkouknul od začátku do konce s otevřenou pusou a jen nechápavě koukal co to má jako bejt. V lese přistane obrovskej cirkusovej stan a z něho vyskáčou klauni, co pobijou celý město tak, že po lidech střílej kukuřici a zamotávaj je do cukrový vaty jak nějaký kokony. Jak sleduju ostatní hodnocení, tak tohle asi nebude žánr tak úplně pro mě. Ale za námět a trochu té srandy musim jednu hvězdičku dát. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle v těch zlatých osmdesátkách, asi by se mi to snad i ujetě líbilo. Ovšem v dnešní době jsem to nepobral - stručně řečeno, je to blbost na N-tou. Chápu, že si k tomu někdo může vytvořit i citový vztah, ale věřte mi, že z osmdesátek se do současnosti dochovala velká hromada o několik tříd lepších filmů, takže všichni milovníci "širokoúhlých retro amerik" mohou směle sáhnout po něčem jiném a nic se nestane. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

U toho filmu nevíte co máte dělat jestli se smát a nebo nevěřícně kroutit hlavou, já zvolil druhou variantu. Neboť tohle je opravdu síla i na mě. Klauni a jejich cirkusový stan , oběti v cukrové vatě mankote, se asi tvůrci museli zbláznit, anebo chtěli udělat horor pro mrňata ze školky. Ale nějak se to minulo účinkem. ()

Kusko.t2 odpad!

všechny recenze uživatele

A-ha, a-ha, tak toto niekto riadne posral. Blbí klauni z vesmíru strieľajúci popcorn a vrhajúci šľahačkové tortičky do ksichtov ľudí z jedného tupého mestečka – no dajme tomu. Avšak aj na B film je tento príbeh až opovážlivo žalostne spracovaný, bez zábavy a hororu už vôbec nie. Za toto by si niekto zaslúžil postrieľať, nie už popcornom, ale ostrými. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (9)

  • V scéne, keď je Debbie (Suzanne Snyder) v kúpeľni a je napadnutá malými hlavami klaunov, môžeme jasne vidieť, ako sú v stene porobené diery, cez ktoré vedú káble, ktorými sú príšery ovládané členom štábu. (tXtX)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)

Reklama

Reklama