Reklama

Reklama

Klauni zabijáci

  • Česko Klauni zabijáci z vnějšího vesmíru (festivalový název) (více)
Trailer

V lese se najednou objeví neznámé cirkusové šapito. Majk (Grant Cramer) a Debi (Suzanne Snyderová) zajdou do tohoto podivného cirkusu, kde potkají klauny. Ti nejsou tak legrační, jak se zdálo, protože se živí lidským masem a každého člověka, který vstoupí do cirkusu zabijí. Nic lidského nemůže vraždící klauny zastavit... (Fine Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tahle absurdní záležitost se těžko popisuje, ta se musí prostě vidět! Rádoby hororová komedie, která strach rozhodně nevyvolá, smíchy se u něj válet taky nebudete, za to humoru nechtěného na úkor všech lidských aktérů je tu habaděj. Herci přehrávaj, na sympatickou postavu tu ztěží narazíte, a jejich KvíKvé se blíží k nule. Pozitiva to ale vynahradí. Pestrobarevných klaunů je tu dost, vymýšlejí nápaditý hovadinky, a jelikož se z obrazovky skoro nehnou, je na co koukat. I ty strašný papírový dekorace tomu dodávaj ten správně naivní 80´kový feeling. Já klauny v hororech rád, takže jsem se docela bavil. Nejděsivějším zážitkem z filmu tak zůstává infantilní český dabing. Brak jako řemen! ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Grandiózně nonsensový 80's úlet, který demaskuje obludnost, zvrácenost a zvrhlost klaunů, velmi trefně pojmenoval jeden recenzent: "toto je nejlepší sci-fi béčko z 50. let, které nevzniklo v 50. letech". Jediný autorský projekt bratří Chiodoových, kteří jinak pracují na hollywoodských produkcích coby loutkovodiči a specialisté na animatronické efekty (např. "Critters" či "Team America"), představuje ryzí camp. Snímek se doslova požitkářsky rochní v přepáleném nevkusu osmdesátkového mainstreamu a současně ho posouvá do zcela absurdní roviny prostřednictvím titulních zabijáckých klaunů z vnějšího vesmíru a především fantasmagorických nápadů na téma klauních zbraní a způsobů zabíjení. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Očekávání z filmu byla jiná, bohužel film mě tak moc neohromil. Námět je dost zajimavý, ale bohužel provedení nebylo to pravé. Ke klaunům z vesmíru... masky byly velmi dobré, ale na někoho, kdo cestuje vesmírem a snaží se zabíjet všechno kolem a ještě se u toho bavit, tak chodí směšně pomalu a jsou jakoby neohrabaní. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Béčkovost tohohle čpí na míle daleko už z toho názvu, tak mě napadá, že režisér a jeho příbuzenstvo nemělo cirkusy a kýčovité klauny moc v lásce, když z nich udělal takové vraždící bestie. Ale překvapilo mě využití klasických prostředků k tomu, aby se ve skutečnosti staly ještě děsivějšími. Kdo ví, co se skrývá v cukrové vatě, jahodových koláčích nebo vodních pistolkách. Čili je to tak ujetý, až je to fantastický. A jako správné béčko musí mít taky svoji průvodní píseň "Killer klowns" od The Dickies. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tvůrci pořádně napěchovali svoje skleněnky dobrým matrošem a šli hodit své úvahy na papír. Jak jinak se dá vysvětlit že někoho napadne taková zhovadilost, že klauni přiletí v šapitó na Zem, aby si zde doplnili zásoby. Film moc zábavný není, spíše bych jej označil jako hloupý. Přesto mě nesmírně zajímalo, jak tohle celé může dopadnout a jaký bude fígl pro odstranění nepřítele. Nakonec to šlo jako po másle. Takže finále hodnotím jako odbyté. Stačilo trefit nos a hotovo. PS: Nepochopil jsem závěrečný milostný trojúhelník. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (9)

  • Obrovského klauna zo záveru filmu prezývaného "Klownzilla" zahral jeden z bratov Chiodovcov. (beso74)
  • Klaunské larvy (přezdívané jako Baby Killer Klowns), které se vylíhnou z popcornu a následně v koupelně útočí na Debbie (Suzanne Snyder), jsou parodií na klauna v krabičce, v anglických zemích známého jako Jack-in-The-Box. (Jan.Kanak)
  • Aj keď všetky autá vo filme majú poznávacie značky New Yorku, na ulici je možné zhliadnuť tabuľu s nápisom "California Highway 152". (beso74)

Reklama

Reklama