Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

anli 

všechny recenze uživatele

Druhy film z Kamenakova,kde na nas herci opet chrli jeden vtip za druhym,bez vetsiho smyslu v deji nebo nejakeho naznaku scenare.Troska proste chce rozesmivat,nekdy za kazdou cenu.Uprime rikam,ze jsem se parkrat zasmal a film jsem si nejak takhle predstavoval,takze jsem nebyl nijak zklamany a davam hezkych 15%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie zbierky najrôznejších vtipov, anekdôt a kameňákov je o niečo viac zvládnutejší než predchádzajúci prvý diel. Vtipy sú za sebou lepšie poskladané, takže dávajú lepší zmysel a vytvárajú dej. A o dej ide predovšetkým. Ten tu je ďaleko lepšie vyobrazený, ale bohužiaľ, k dokonalosti má stále ďaleko. Stále je to také kŕčovité. Cieľom filmu je však pobaviť, čo spĺňa dokonale a nie je tomu čo uprieť. Kto sa chce zasmiať, odporúčam. Kto chce zhliadnuť kvalitný príbeh, nech sa poobhliadne po niečom inom. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No jelikož to je celý postavený na vtipech, který jsou snad ty nejznámější co se daly sehnat, tak je to ještě dobře udělaný, protože je to občas i vtipný ale kdybch to vral jako normální film, tak je to fakt něco šílenýho. Příběh to má minimální a neděje se tam nic novýho než co bylo v prvním dílu, prostě jako normální film by si to zasloužilo odpad, ale když se to bude brát s nadhledem, tak aspoň ty 2 * to může dostat ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ztratila se nám tchyně. Kdo ji najde, dostane přes držku." Druhé vtipkování v Kameňákově mě zaujalo asi tak stejně jako to první, ale ta "nosná" dějová linie s teoretickou sexbombou bábou Kropáčkovou mne hodně nebavila. Na druhou stranu musím ocenit neutuchající snahu o to mě rozesmát, i když bych ocenil, kdyby ty vtipy byly i z jiných kategorií než jen staré nebo nepovedené. ()

Tetsuo odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě o dost horší než první díl, což už je co říct. (Kdybych na to nemusel pracovně kvůli psaní Troškova portrétu, vyhnul bych se tomu širokým obloukem.) ___ Kamera malinko profesionálnější, objeví se tu i takové vymoženosti jako vizuální gag, zvuk mimo záběr nebo humorný hudební podkres, ale hrozně ruší postsynchrony a dabing. _______ Co se týče vtipů samotných, jsou vulgárnější a tupější než minule, ale nejvíc vadí používání téže hudby, závěrečné písně, naprosto hluché obsazení Vondráčkové a Maxy a totálně rozpadlý děj. Minule to totiž bylo přese všechno sudržnější. Teď už se postavy chovají jako naprostí magoři a není v nich ani kapka životnosti. _____ Situace jsou nejen nevěrohodné z hlediska jakéhokoli realizmu, ale blbé i v žánru jakkoli nadsazené komedie. A hlavně je to všechno příšerně ochablé, s nulovou dynamikou. Nuda a trapnost. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně, kde policista předává žádost k předvolání staré Kropáčkové (Anna Vejvodová), je naprosto zřetelně vidět, že papír je prázdný. (Petr.Penicka)
  • Helena Růžičková, pro kterou byl snímek poslední rolí, byla v době natáčení již vážně nemocná a během prací na filmu byla pod dozorem lékařů. (dawe03)

Reklama

Reklama