Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní šéf v Kameníkově Pepa Novák má plno starostí. Ráno se marně snaží uspokojit roztouženou manželku Vilmu, na stanici ho čeká otřesený sportovec, kterého znásilnila babka Kropáčková, a v terénu místní podnikatelé, zuřivě pátrající po zázračném modrém pramenu, který povzbuzuje sexuální chutě a potenci. Nedávno vytryskl ze skály na zámku a nyní zase nečekaně zmizel. Pramen totiž v tuto chvíli vyvěrá ze zdi domku babky Kropáčkové, která ho stáčí do lahví. Ředitel školy představí podřízeným nového tělocvikáře Marka, který se okamžitě stane středem zájmu kolegyň. K jejich zklamání však chodí s lékařkou na místní psychiatrii, která má plné ruce práce, protože se musí postarat o znásilněné muže. Nejhorší je, že obětí přibývá a mezi nimi jsou i Pepovi podřízení, kteří měli za úkol přivést Kropáčkovou k výslechu. Když podnikatelé zjistí, kam zmizel zázračný pramen, pokusí se přimět babku, aby jim domek prodala. Jenže věci nejsou tak prosté, jak se zdají. (TV Nova)

(více)

Recenze (639)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Od zhlédnutí tohoto filmového skvostu již uplynula pěkná řádka let, ale dodnes mi není jasné, jak ta Kropáčková znásilnila celý policejní sbor. Opět to není tak špatné, jak zde nejeden bystrý ,,intelektuál" tvrdí. Film jsem viděl v mladším věku mockrát, protože jsem neměl moc jiných filmů. Opět se jedná o pohodový výcuc vtipů zařazených místo dialogů ve hraném filmu. Občas to vyjde, občas ne. 3* ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Trapáreň pokračuje a je až udivujúce ako hlboko dokážu režisér a herci klesnúť. Vtipy nemajú vôbec žiadnu úroveň. Len plno sexuálne ladených frkov, ktoré len ťažko pobavia. (Ne)herci sa nechutne pitvoria a film nemá žiadny dej. Zasa sledujeme cestu modrého viagrového prameňa a zasa počujeme dávno otrepané fóry. Absolútna žumpa českej kinematografie. Ozaj nechápem ako tomuto hnusu môže dať niekto viacej ako dve hviezdičky. ()

Reklama

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

HNUS HNIS HNŮJ !!! Takovou sračku člověk neviděl...no teda už viděl. Jak může někdo natočit takový naprosto NECHUTNÝ (z té hnusné báby se mi chtělo nejednou zvracet) "FILM"...a ještě když si vzpomenu jak bylo ve "FILMU" o "FILMU" kdysi na NOVĚ dáváno tolik prostoru debilnímu kreationovému tělocvikáři MAXovi a super zombíkovi na české hudební scéně V(-v-v-vole)ndráčkové....tak se ptám: PROČ ? (ne, že by mi to nějak vadilo, že těm dvěma kreatůrám bylo ve filmu věnováno minimum místa, spíš naopak - ty držky tam vůbec nemusely být, ale NOVA prostě musela prosadit tyto "legendy" a postavit skoro celý "Film" o "Filmu" jen na nich)NOVA je holt NOVA a Kameňák k ní rozhodně patří....užijte si svou posranou trilogii ! ()

filmharmony odpad!

všechny recenze uživatele

...zase koukám jako jojo a to jsem si tu hrůzu ani dobrovolně nevybrala, jen jsem šla "okolo"... ...znáte ten pocit, že něco musíte dokoukat i se zpoceným čelem s tím, že pořád nevěříte, že je něco takového možné? ...doufám, že ne... ...má sebemrskačské já to už párkrát prožila a naštětí přežilo, i když v notném šoku... ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Hodnotím jako celou sérii, nikoliv jako jednotlivé díly. Před 3 lety jsem se některým vtipům od srdce smál. Některé světlé momenty ve filmu jsou, ale přece jenom točit vtipné scénky bez příběhu není úplně optimální. Respektive - musí se to umět, jako to zvládá například Suchánek s Genzerem nebo britská dvojice Lucas-Walliams, ale troška takový génius není. Některé vtipné momenty tomuto filmu však upírat nelze. (35%) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (21)

  • Učitelka (Dana Morávková) jezdí autem Opel Agila (modrá). Primář Líbal (Marek Vašut) má tmavě modrý Opel Signum. Kohn (Josef Laufer) černý Opel Omega Caravan. Lékařka (Helena Vondráčková) zelený Opel Astra G. Auto, které srazí ženu, která jde z nákupu je Opel Corsa, v pozadí stojí zelený Opel Agila. Měřiči, kterým přes pásku přejede auto (7:11) je stejná zelená Corsa (GemoGemo)
  • Rostislav Justin Valeš, který hraje Oldu, je v prvním déle Kameňák (2003) v titulcích uveden jako Rostislav Valeš. V tomto pokračování je ovšem uveden jako Justin Valeš. (JT19)
  • Helena Růžičková, pro kterou byl snímek poslední rolí, byla v době natáčení již vážně nemocná a během prací na filmu byla pod dozorem lékařů. (dawe03)

Reklama

Reklama