Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jo, občas je to celkem trapný viz celá postava teplého Itala, ale jinak skvělá zábava, kde není chvilka klidu a některé hlody jsou vskutku brutálně boží. V rámci žánru opravdu špička!...Dneska jsem to viděl asi popátý a rozhodl jsem, tohle si zaslouží pět hvězd. Konečně si dokonale naplním význam slov "guilty pleasure"! Začíná Vandersexxx!!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem si při pohledu na tuhle komedii uvědomil název a podobnou spojitost s podle mě velice povedenou komedií Roadtrip, ale jediné co je společného tak producenti a maximálně kus názvu. Nemůžu říct, že bych se nebavil. Ani mi to nepřišlo zas tolik trapné, chvílemi jsem se dokonce zasmál. Jenže v tomhle filmu je nádherně, ale opravdu nádherně vidět Evropa americkýma očima. A pozor! Kdekdo si u názvu všiml, že na téhle komedii spolupracovala i Česká republika, takže co myslíte, jak to nakonec dopadlo? Ano, tenhle výlet zavítá i do Východní Evropy, do Bratislavy. A myslím, že jim je to jedno, oni hážou východňáky do jednoho pytle. Nejlepší je, že v Bratislavě, jakoby venku se odehrává jediná scéna, jak stojí uprostřed polorozbořených komunistických paneláků, kde místo asfaltu je písek a jeden chlápek tam přijede ve Felicii Pickupu a hodí je do centra zábavy. Nevím jak Vám, kteří jste to viděli, ale mně to přišlo opravdu dost vtipný. Já vlastně nemohl čekat nic jinýho. Takováhle narážka je prakticky v každým americkým filmu, takže proč se nervovat. Je fakt, že Eurotrip je jedna z těch bláznivých komedií, u kterých jsem se na druhou stranu vcelku dost zasmál, ale po druhý bych se na ní asi už nepodíval. Na konec bych dodal, jednu větu z americké brožury: --- Bratislava má jednu zajímavost...můžeš se tu vyspat se sestrou ! ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí mě moc mrzelo, že se účastníci Eurotripu nepodívali do Česka. Pak jsem si řekl, že to tak bylo lepší, než aby to dopadlo jako se Slovenskem :D Uspokojilo mě alespoň, že se to točilo u nás. Mohli vypravit lepší vlak, né takovej ošuntilej :D Road Movie je to suprová, skvěle jsem se bavil po celou dobu. Zábavné situace každou chvíli... "miskůzy" ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Putovanie teenagerov za láskou má síce švih, no postráda vtip. Ten som zaregistroval len v jednom prípade. Hlavné mesto Slovenska označené na mape ako popolník plný špakov, rozsypaného popola, črepov a rozliateho blivajzu považujem za výstižný symbol väčšiny tunajšej reštauračno/ krčmovej obsluhy. A to si hviezdičku zaslúži. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tunely, nuda pláž, koláčky bez trávy a nejlepší erotický salon na heslo. Stále jsem tuhle komedii odkládal, jelikož americké trapnosti dvakrát nemusím. A hle. Místo nekonečného proudu tělních tekutin a vulgarismů, jak jsem očekával, dostalo se mi milého filmu o cestě po našem starém dobrém kontinentě. Řachanda ne, ale příjemně úsměvné ano. I když občas více než úsměvné - třífázový vibrátor, papež a zpověď (v titulcích) pobavili dostatečně. Jo a fajn muzika. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Vinnie Jones (Maynard) se snažil přemluvit štáb, aby angličtí fanoušci patřili k týmu Chelsea, ve které v minulosti působil. (chris rock)
  • Název filmu byl vybrán speciálně pro svou cílovou skupinu. Další ze zvažovaných jmen byla "40 Days Abroad" ("40 dni v zahraničí") a "What a Frau Wants" ("Po čem frau touží"). (HappySmile)

Reklama

Reklama