Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

MMR 

všechny recenze uživatele

Miluju road movie. Jsem fanoušek Manchesteru United. Takže tohle se mi prostě muselo líbit! Začátek se sice rozjížděl pomaleji, ale pak se to stupňovalo a nabývalo to na "kráse". Část v Anglii úžasná, část v Paříži asi nejslabší. Super část v Amsterodamu. Část v Bratislavě byla úžasná a působila na mě trochu parodicky. Část v Berlíně sice krátká, ale zato suprová. Část v Římě? Scéna s papežem - geniální. Prostě paráda. Ale na 5 hvězd, jak bývá mým zvykem, to tentokrát nevidím. Celkový dojem kladný, jediná poznámka: Michelle je sice moc krásná, ale až příliš moc hubená... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáš si na náš Eurotrip, =woody=? Spousta věcí bylo tehdá podobnejch. Chtěli jsme se jet slunit k Jadranu a skončili na severu Francie. Sice nám neukradli prachy (což tenkrát ani nešlo, protože jsme žádný neměli), ale tys doma pro změnu nechal pas i s občankou, takže z Anglie zbyl jen dým za trajektem. Na cestě k jihu nám ho sice žádná prodavačka nepřeblafnula mezi popelnicema v Amstru, nikdo nám do zadku nerval nic, co by připomínalo zbraň Terminátora, ani jsme nevolili novýho Papeže; zato jsme se zamilovali do učitelky z francouzskýho venkova, sprchovali se v horským cihlovým domě u Corinne, prožili odpoledne s dvěma Ruskama v přímořský citadele a potkali kouzelnýho dědečka z karavanu. Navíc jsme se vezli v policejním autě, spali v návěsu, krematoriu, vojensky střežený pevnosti, a když jsme uvelebeni na dalším návěsu projížděli noční Bratislavou, mám ten dojem, že jsme viděli už dostavěný nádraží. Uznávám cestovatele všeho druhu, ale ať mi tahle fantastická čtyřka promine, u mě jsou to obyčejní čájos. Svůj názor jsem ochotnej změnit jen v případě, že se Michelle domluví s Jessicou a vyrazej mě hledat do Litomyšle. ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce šílená jízda, plná neskutečných hlášek a nezapomenutelných scén. Michelle Trachtenberg je neuvěřitelně sexy a Jacob Pitts extrémní perverzák. Scény s vířivkou, vlaky Českých drah, robotem a Papeže ve Vatikánu, neměli chybu a prostor dostali i čeští a slovenští herci. Buongiorno. Ohhh .... Mi Scusi, Mi Scusi. Výborný soundtrack, hlavně nezapomenutelná Scotty Doesn't Know,Scotty Doesn't Know . Velice povedená teenagerovská komedie. Vandersex 70 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rozhodně „neodpadová“ záležitost, jak by se mohlo zprvu zdát. Přesto spíše úsměvná (než-li vtipná) báchorka o tom, kterak jedna záměna jmen může vykřesat jeden šílenej trip po Evropě. Napříč zvyky a tradicemi nás provede kvarteto kamarádů (tři průměrní hošani a rozkošná Michelle Trachtenberg) a dočkáme se i několika překvapení (bordel máma Xena, potetovanej Matt Damon, sociální Východ, malý Hitler, několik českých tváří a slušné množství párů koziček..).. Není to nic takového, jako když se člověk těšil po peripetiích s Jimovým koláčem na druhé Prcičky, ale tvůrci se určitě nemusejí stydět. Hodnocení pomáhá i absence fekálního humoru, nicméně jednou bohatě stačilo!! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Scotty netuší, Scotty netuší, že mu jeho holka zahýbá :-) ...řekne mu to tedy sama :-) A výlet po evropě za láskou z internetu může začít. Čtveřice teenagerů je dobře zvolená, navštívené lokace evropských měst a události v nich jsou taktéž na slušné úrovni, tedy hlavně na té zábavné. Já se bavil a navíc tu hrála slušná muzika. Zajímavosti: Fanoušci Manchesteru neznají pár základních věcí. A to, že v Anglii se jezdí zásadně vlevo. Ve Francii již však nikoliv. A že existují otvíráky. Ikdyž o to silnější mají oční víčka. / Dozvíte se i něco z historie...třeba o A. Hitlerovi :-) 70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Viacero scén filmu má dve verzie, väčšinou ide o scény obnažovania, s plavkami alebo spodným prádlom. (dobso)

Reklama

Reklama