Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

juta 

všechny recenze uživatele

Po prvním shlédnutí mě moc mrzelo, že se účastníci Eurotripu nepodívali do Česka. Pak jsem si řekl, že to tak bylo lepší, než aby to dopadlo jako se Slovenskem :D Uspokojilo mě alespoň, že se to točilo u nás. Mohli vypravit lepší vlak, né takovej ošuntilej :D Road Movie je to suprová, skvěle jsem se bavil po celou dobu. Zábavné situace každou chvíli... "miskůzy" ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Stupidni komedie, přesně jak má být, žádný zbytečný kecy, žádná zbytečná délka, prostě jízda od začátku do konce. Nejvíc mě pobavilo, jak je tady prezentováno Slovensko jako země sto let za opicema, kde se lidi mejou venku v lavoru s hadrem v ruce nebo že si Táborský může za jeden niklák koupit celej hotel. Určitě za zmínku stojí, že se tady vyskytuje hodně českých herců, ať už to je ten Táborský nebo třeba Petr Jákl. Eurotrip bez diskuze stojí za skouknutí, už jen kvůli tomu, že to je opravdu hodně zábavný a že jinak byste nevěděli co se může stát, když jedete vlakem skrz tunely. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

:D Konečně něco jiného než Prcičky. Něco jiného, ale přes to kvalitního a zábavného. No smál jsem se až jsem se za břicho popadal. S tim Slovenskem to je pěkně hustej žert, ale chápu všechny Slováky, kteří si stěžují. Natočit něco takového o České republice, taky bych nebyl dvakrát nadšenej, a proto nedám plné hodnocení. Jinak vážně úlet. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů přímo bytostně nesnáším, víc jak jednou se na ně nepodívám a situace mi přijdou obvykle spíš jen prvoplánově úsměvný. No ale tady musím říct, že jsem se celkem zasmál, i když později už ne tolik jako než odjeli z Amsterodamu. Říkám si, jestli to nebyla spíš taková trošku parodie, protože spousta věcí tam byla přehnaná, některý až do extrému (viz Vandersex, Slovensko, Vatikán...) A i když mi občas až zatmívalo při zjednodušeních a hloupostech děje a jeho pokračování, celkem mě to i pobavilo. Když bych to měl srovnat s nějakou z dalších těchto komedií, nevím, kterou si vybrat, protože oproti ostatním mi tu nepřišlo, že by tu byl záchodovej a nechutnej humor ani přílišný sexuální narážky, přestože těm čtyřem o nic jinýho nešlo. Což je hlavní věc, která mi u takových filmů vadí, že mladí se chtějí jen zkouřit, opít a s někým vyspat. Což je až příliš zjednodušený, i když se někteří lidé podle toho chovají a berou to za platnou minci. A na naštvané hlasy co se týká zobrazení Evropy a jejích národů si říkám, kdo by z toho srovnání vyšel hůř? A mimochodem, Bon Giorno! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Před bránou ve Vatikánu, kdy Jenny (Michelle Trachtenberg) říká strážci, že Cooper (Jacob Pitts) je retardovaný, má zbytek zmrzliny a jí košíček. O záběr později má opět celou zmrzlinu s velkým kopečkem. (Reek)
  • Při odletu hlavní partičky z Ameriky je na letišti možné zahlédnout českou poštovní schránku. (cze.Oi)
  • Producenti Alec Berg, David Mandel a Jeff Schaffer si měsíc po vydání filmu na DVD koupili kopii i pro sebe. Ovšem jak později zjistili, byla to pirátská kopie, což je celkem ironické vzhledem k tomu, že na DVD vzkazují každému, kdo by chtěl film falšovat: "Fuck you, pirate!" (HappySmile)

Reklama

Reklama