Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

...huste...taku facku v podobe zobrazenia Bratislavy, ako nejakej ukrajinskej dediny som necakal ani od Amikov. O to viac boli, ked som si vsimol, ze na Eurotripe sa podielali aj Cesi. Slovensko muselo tvorcom riadne lezat v zaludku. To uz aspon mohli dat na zaciatok aspon nasu vlajku, a nie rusku. Splachujem tento film do odpadu, tak ako film splachol Slovensko. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Stupidni komedie, přesně jak má být, žádný zbytečný kecy, žádná zbytečná délka, prostě jízda od začátku do konce. Nejvíc mě pobavilo, jak je tady prezentováno Slovensko jako země sto let za opicema, kde se lidi mejou venku v lavoru s hadrem v ruce nebo že si Táborský může za jeden niklák koupit celej hotel. Určitě za zmínku stojí, že se tady vyskytuje hodně českých herců, ať už to je ten Táborský nebo třeba Petr Jákl. Eurotrip bez diskuze stojí za skouknutí, už jen kvůli tomu, že to je opravdu hodně zábavný a že jinak byste nevěděli co se může stát, když jedete vlakem skrz tunely. ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

Mňa zmienky o Bratislave ani za mak nepohoršili. Ba práve naopak - kde mali po ceste takú super obsluhu v super hoteli, keď nie v Bratislave ?? )) A odpoveď pre užívateľa "ic" : ".....jednou v létě jsem tam byl a vypadalo to tam přesně jako na filmu...." No keďže sa reálie točili v Česku, tak mi to pripomína o zlodejovi, ktorý kričí : Chyťte zlodeja !.... ))) Ešte raz - to nízke hodnotenie nie je za Bratislavu, ale za film bez scenára, s bezduchými dialógmi a len s asi 4 - 5 momentami kde sa dalo trochu pousmiať ... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hanbím sa za to, ale väčšinu filmu som sa výborne bavil. Podobne ako v Hosteli, aj tu z toho nakoniec ako najväčší blbci vychádzajú tí Američania. Ale tento ich pohľad na Európu má aspoň nadhľad a vtip, navyše vedľajšie úlohy sú náramne šťavnato obsadené (Vinnie Jones ako šialený anglický hooligan, Lucy "Xena" Lawless ako drsná amsterdamská domina). Samozrejme najviac som sa bavil na Bratislave ("Vlak do Berlína odíde čoskoro. Už staviame železnicu."; "Dostal som štvrť dolára sprepitné! A teraz si otvorím vlastný hotel!!!"). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Evropa je veliká jako Eastwood Mall. Můžeme jít odtamtud do Berlína pěšky." Americké představy o zemi zvané Evropa mě vždycky bavily, takže cesta pěškobusem z Londýna do Berlína mi zavoněla zábavou. Proto jsem se Scottovou partou popařil s cholerickými ultras Manchesteru United, v Paříži jsem se zúčastnil ninja souboje s robotem, napapal jsem se zelených koláčků v Amsterdamu, za 1,83 USD jsme si královsky užili v jedinečném squatu zvaném Bratislava, potkal jsem nadšeného dětského obdivovatele Hitlera v Berlíně a o zvolení nového papežem bych snad raději pomlčel. A žádný sex nebyl. Určitě nebyl. Protože mi z hlavy vypadlo to záchranné heslo. Jak to jen bylo? Fuggaenkdechicebolsen nebo snad Fluggen-kliggin-kien? To je jedno, protože když budu na tuto cestu pozván ještě jednou, tak si čas najdu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Producenti Alec Berg, David Mandel a Jeff Schaffer si měsíc po vydání filmu na DVD koupili kopii i pro sebe. Ovšem jak později zjistili, byla to pirátská kopie, což je celkem ironické vzhledem k tomu, že na DVD vzkazují každému, kdo by chtěl film falšovat: "Fuck you, pirate!" (HappySmile)
  • Auto, ktoré príde k hlavným hrdinom, keď sedia na schodoch na bratislavskom sídlisku, je Škoda Forman Praktik. (Odpocivadlo)
  • Při odletu hlavní partičky z Ameriky je na letišti možné zahlédnout českou poštovní schránku. (cze.Oi)

Reklama

Reklama