Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Extrémě povedená teenagerská komedie, která to dokazuje už od úvodních titulků. Pak na vás bafne ultrasexy Kristin Kreuk, která zase hned odejde ale fajn. Pak se to začne rozjíždět a najednou vybafne vyholenej Matt Damon s piercingama. Potom Vinnie Jones (kterej otevírá flašky očima) pak hyperněmeckej Petr Jákl a pak Táborskej atd. atd. Eurotrip je navíc fakt povedená komedie u které jsem se chvílema fakt megasmál. Akorát mě trošku naštval americkej syndrom že všechno víc na východ než Francie je Rusko, že to těm Slovákům natřeli co? :))))))).Joke s papežem byl dost trapnej ale jnak fakt dobrý. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Preboha, Jenny, ale ja predsa nespávam so všetkými ženami, ktoré stretnem! Spávam predsa aj s mužmi.“ Nič som nečakal, dokonca som si k tomu sadal takmer z donútenia. O to bolo príjemnejšie moje prekvapenie z nadupaného deja, ktorý nedisponuje oscarovými hereckými výkonmi, ani scenár á la Memento, ale berie dych strhujúcim tempom. Ak vás prvý vtip neosloví, zbombarduje vás druhý alebo tretí (prinajhoršom desiaty). Vrcholom je geniálny Miroslav Táborský ako zamestnanec bratislavského hotela, ktorý sa po prijatí prepitného (päť centov) otočí k šéfovi, vyfacká ho a ide si kúpiť vlastný (!). Celkovo je bratislavská pasáž excelentná (Hostel handra). Avšak i mimo nej vás čaká hromada vtipov (Hooligan Vinnie Jones, bitka robotov, elegantný Francúz v bielom oblečení, nudapláž, David Hasselhoff, incest, detský Hitler, hašišové koláčiky, najerotickejší salón minimálne v Amsterdame, nemecký šofér so spánkovým deficitom). ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Miluju road movie. Jsem fanoušek Manchesteru United. Takže tohle se mi prostě muselo líbit! Začátek se sice rozjížděl pomaleji, ale pak se to stupňovalo a nabývalo to na "kráse". Část v Anglii úžasná, část v Paříži asi nejslabší. Super část v Amsterodamu. Část v Bratislavě byla úžasná a působila na mě trochu parodicky. Část v Berlíně sice krátká, ale zato suprová. Část v Římě? Scéna s papežem - geniální. Prostě paráda. Ale na 5 hvězd, jak bývá mým zvykem, to tentokrát nevidím. Celkový dojem kladný, jediná poznámka: Michelle je sice moc krásná, ale až příliš moc hubená... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Svěží teen komedie s několika fajn momenty, které povolily mé bránici se rozpohybovat. Cesta američanů napříč Evropou je fajn nápad. Uvítal jsem dělání si legrace z kupy evropských států. Nejvíce mě potěšil obrázek Bratislavy, která až neuvěřitelně připomínala Pripjať po výbuchu. Příliš mě naopak neoslovili herci a dokonce ani herečky. Tedy s výjimkou těch českých herců, kteří dostali jedinečnou možnost podílet se na zesměšňování Slovenska, kterou nemohli odmítnout. Až na pár impozantních momentů je to víceméně komedie o ničem, takže to s hodnocením nebudu přehánět. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Při natáčení scény na nudistické pláži si Jacob Pitts (Cooper Harris) nechtěl sundat šortky, protože si užíval, jak nepohodlně se musí cítit všichni ostatní. (HappySmile)
  • Domény scottymail.com a deutchnet.com byly obě registrované stejnou osobou z Michiganu. (HappySmile)

Reklama

Reklama