Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je tu kopec odhalených vnad žien, humor si neberie servítku a výsledkom je hrubozrná, politicky nekorektná komédia, akú by dnes bolo ťažké nakrútiť. Výsledok ale bohvieako vtipný nie je a tú lacnotu vidieť všade (komplet Európa bola nakrútená v Prahe). Najlepšia pasáž je určite Bratislava, Matt Damon prekvapil a Michelle Trachtenberg je tu strašne rozkošná. 5/10 ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Eurotrip, aneb kde vzal Eli Roth inspiraci pro Hostel. Puberťáci s chtivými hormony (jak jinak) mají dost americké úzkoprsosti a maloprdelkovství (och jak originální) a tak nasednou na šalinu a fachčí do Evropy, kde chtějí vyzkoušet onu pověstnou širokoprsost a velkoprdelkovost (jak jinak) a početné bordely finančně dostupné nejširší klientele z řad středního stavu (kor na Slovensku si za dolar koupí Bratislavský hrad i s Mečiarem). No - čekal jsem kravinu, dostal jsem kravinu. Více krát si snímek pustit je nesmysl, není se už totiž na co dívat. Vinnie Jones je nejlepší a nejvtipnější postava celého filmu, takže za něj pár ošoupaných hvězdiček. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem... Američani stále rádi točí slaboduché teen komedie a stále si rádi dělají srandu ze Slovenka. Tvůrci Eurotripu ale udělali jednu chytrou věc - hned od začátku nasadili takovou míru nadsázky, že ani já, rypák rýpavá jsem neměl moc potřebu ohrnovat nos nad degradující úrovní humoru (což mohlo být dáno i tím, že vedle běžícího filmu ležela moje skripta na nadcházející zkoušku, jestli víte co tím myslím)... Rejža taky není úplně bez smyslu pro humor a tak o poměrně vtipné (a několik opravdu silných - např. anglický autobus s Vinnie Jonesem) momenty není nouze. Michelle Trachtenberg navíc vůbec nevypadá zle. Kol a kolem, jde o jednu z nejzábavnějších amerických teen komedií. Sílu tohohle komplimentu nechť každý poměří s vlastní zálibou v tomhle subžánru ;) 50% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No dlho som váhal, či sa do tohto ďalšieho z amerických teenagerských kúskov mám púšťať, ale musím povedať, že toho neľutujem ani omylom. Ani nechápem ako je to možné, ale pravdupovediac, oproti tomuto sa môžu strčiť všetky diely 'American Pie' niekam! Podarené, trošku zvrátené, korenisté, nechutné, štipľavé, ale hlavne všetko zmiešané v správnom pomere. Niektoré vtipy ma totálne dostali(malý heilujúci chalan), karikatúra Slovenska ma totálne zarazila, ale nemohol som sa nesmiať, ako bonbónik bol Vinnie Jones so svojimi hooligans RULEZ! 85%. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce šílená jízda, plná neskutečných hlášek a nezapomenutelných scén. Michelle Trachtenberg je neuvěřitelně sexy a Jacob Pitts extrémní perverzák. Scény s vířivkou, vlaky Českých drah, robotem a Papeže ve Vatikánu, neměli chybu a prostor dostali i čeští a slovenští herci. Buongiorno. Ohhh .... Mi Scusi, Mi Scusi. Výborný soundtrack, hlavně nezapomenutelná Scotty Doesn't Know,Scotty Doesn't Know . Velice povedená teenagerovská komedie. Vandersex 70 % ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Pôvodne mal byť film dlhší, ale neskôr z neho vystrihli viacero pasáží. Vzniklo aj viac alternatívnych záberov. V snímke nenájdete scénu na letisku, šachovú partiu s chuligánmi, spievanie s chuligánmi v autobuse, fotenie Cooperovho (Jacob Pitts) prirodzenia vo vlaku, erotické chladenie Jenny (Michelle Trachtenberg) colou vo vlaku, úteky pred platením v reštaurácii vo Francúzsku, ubytovanie v turistickej ubytovni plnej mačiek, stopovanie s pomocou predností Michelle Trachtenberg, rozšírenú scénu pálenia vo Vatikáne, ďalšiu bitku s "robotom" a ešte jedno stretnutie s úchylným spolucestujúcim s vlaku, tentoraz v Ríme. (dobso)
  • Severoamerické tržby dosáhly 17,8 milionu amerických dolarů, celosvětové 22,6 mil. (NIRO)
  • Auto, ktoré príde k hlavným hrdinom, keď sedia na schodoch na bratislavskom sídlisku, je Škoda Forman Praktik. (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama