Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Mikuláš Mysliveček má v hudební škole značně malý plat. Ale má také dominantní snoubenku Simonu, rovněž učitelku, toužící zoufale po vdavkách, starého podivínského otce v domově důchodců, o kterého se stále musí starat. A v neposlední řadě vlastní velikého psa, jenž je zdrojem jeho neustálých malérů a potíží. Mikulášův dobrý přítel barman Viktor mu poradí, aby si přivydělával jako placený společník (nikoliv ovšem gigolo), což znamená přijmout nabídku agentury a bavit a obšťastňovat osamělé dámy (ovšem bez sexu). Nesmělý učitel se tak seznamuje s ředitelkou banky, půvabnou inženýrkou Jiřinou Sukovou, rozvedenou emancipovanou ženou se sedmiletým synem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

cab 

všechny recenze uživatele

Ceska televizni komedie o fidlalovi (Jaroslav Dusek), ktery je chudy jako kostelni mys, vyucuje na soukrome skole a je pod pantoflem dominanti kolegyne. Neprilis dobre vyhlidky do budoucnosti se meni po setkani s peknou reditelkou banky. Obsah s vyraznou podporou dobre typove vybranych herci vitezi nad formou. 60% ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, o ktorých som predtým nepočul, ale keď večer zapnem TV, že si pozriem 5 minút a idem späť, v skutočnosti ho vydržím sledovať až do konca. Společník je presne takým filmom. Na to, že ide o tv produkciu ma veľmi potešil jemným humorom a nadpriemernými hereckými výkonmi (Dušek & Alena Antalová RULEZ!). P.S.: Od psa hlavneho hrdinu by sa kaskadérskym kúskom mohol učiť aj Komisár Rex :o) ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ach jo, začíná mi připadat, že když někdo uvidí TV film made in Cezech republic (výraz Česko používat nebudu, ten už byl používán ve 2. světové válce a všichni víme, kdo ho vymyslel) natočený po roce řekněme 1989, už ho předem odsoudí. Samozřejmě, není dokonalý a jsou tu nějaké ty chybky, ale já jsem se docela příjemně bavil. Je to taková milá a úsměvná oddechovka na nedělní večer, víc od tohoto filmu asi ani čekat nemůžeme. Můj oblíbenec z tuzemské filmové scény Jaroslav Dušek byl jako vždy excelentní, ostatní se také snažili. 4*, stojím si za tím. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Milá, lidská, civilní inscenace s příjemnými herci, bezva slovními vtípky a toto všechno je jako ze života - zvlášť scéna v bance ;-) Slyšel jsem říkat, že Jaroslav Dušek hraje pořád stejně, ale mě to jaksi...ani nevadí. A Alena Antalová příjemně potěší. Je příjemná na pohled :-) -TO VYZNÁNÍ VČERA...TO JSTE MYSLEL VÁŽNĚ? -ANO. SBOHEM. ()

Yahey 

všechny recenze uživatele

Trochu toporná režie a pomalý rozjezd, ale nakonec to vygraduje do megavtipne zápletky, kde je schudly, ale zásadový učitel houslí Dušek nucen přijmout práci gigola. Jeho sokem v lásce (ano, je tu i milá milostná zápletka) je záporný zbohatlicky parchant v černých brýlích Vašut. Chlamal jsem se na celé kolo. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama