Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, že kdybych prvně viděl profil této komedie na ČSFD, zhrozil bych se plakátu a ani by mě nenapadlo si něco takového pustit. Že mi však nejprve sama vyplynula z televizního programu jednoho dlouhého večera, a až poté jsem se dostal na tuto stránku, musím naopak konstatovat, že by si možná zasloužila o krapet větší uznání. Jistě, jde o otřepaný námět, profláknuté vtipy, mnohdy o trapné situace a film jako takový nedisponuje (ani nemůže) pražádnou myšlenkou. Je to zkrátka komedie, a pakliže se komedií ještě pořád myslí to, co pobaví a rozesměje, Někdo to rád blond rozhodně uspělo. Byly dvě hodiny ráno - to by člověk v opačném případě usnul, ne? :-) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No taková dosti blbost, s českym dabingem asi dost zmrvený, ale namaskovaní jsou teda skvěle. Několikrát dost dobrej joke, ale několikrát dost předvídatelné, trapné nebo moc americké. Po chlastačce s milovanou dívkou po boku je to možná ideální film, protože se můžete víc věnovat jí, než sledovat film, kterej nebude mrzet, když ho neuvidíte nebo uvidíte jenom útržky. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že táto snímka má ambície útočiť len na naše nižšiu city. Na hlavných hrdinov v ženskom vydaní nie je pekný pohľad, zápletka notoricky obohraná a vtipy šité na mieru hlavne pubertálne postihnutým jedincom. Napriek tomu ma niekoľkokrát pobavil ako vždy skvelý Terry Crews a dokázal tak spríjemniť koniec môjho pochmúrneho dňa. A to nie je málo. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Těžce úchylnej film..! Najdou se i úchylnější, ale pořád jsou lepší než tenhle..:) Musím přiznat, že u pár scén jsem se docela bavil.. Herecké výkony naprosto příšerné..:( Nevím zda se tohle dá považovat za normální a slušnou komedii, NEDÁ... Správné komedie by měli být vhodné pro diváka, každého věku, tahle není, přisprostlé vtipy, které zacházejí až za hranici nechutnosti..:/ Nelíbilo, až na pár možná i nechtěných vtipů... Dávám jednu hvězdičku za vtipy, některé... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhle tři bráchy prostě můžu a tohle je jeden z jejich nejlepších počinů. Když dva černoši hrají dvě bělošky, může to dopadnout jakkoliv. V podání Shawna a Marlona to dopadlo nadmíru dobře. Bavil jsem se takřka celej film. Wayansův smysl pro humor mi prostě sedí, i když uznávám, že asi nesedí každému. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)
  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)
  • Původní název byl "The Miltons", což zní jako "Hiltons", ze kterých si tento film dělá legraci. (HappySmile)

Reklama

Reklama