Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém návratu z fronty v II. světové války se Paul Sutton setká s Victorií Aragónovou, která je na cestě domů. Její domov se nachází ve vinařské oblasti Las Nubes v Mexiku. Zoufalá Victorie se bojí přijít domů kvůli svému despotickému otci, protože čeká dítě s cizím mužem. Paul, který je očarován jejím šarmem ji nabídne, že ji bude na statek doprovázet a předstírat, že jsou novomanželé. V době oslav nové úrody hrozna se však oba dva do sebe zamilují avšak Albertovi, Victoriinimu otci, který dodržuje staré mexické tradice se tento vztah vůbec nezdá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

marysa 

všechny recenze uživatele

Sladke a predvidatelne ako burky z tepla, ale ja mam jednoducho slabost pre filmy ohohravajuce sa v nadhernom prostredi vinic. Mozno prave predstava straveneho leta oberanim hrozna a zazitim atmosfery zberu sposobila, ze ma tento film bavil. Navyse iskrenie medzi hlavnymi predstavitelmi bolo neprehliadnutelne. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další variace provařených melodramatických motivů, když se to ale uklohní dobře, není důvod se zdráhat. Reeves je tu ve formě a jeho vzplanutí k půvabné Mexičance v nesnázích se dá lehce uvěřit. Když si připočtete romantikou překypující prostředí a tušení dobrého konce, není (za předpokladu vhodné společnosti) co řešit :-) Jako bonus a malé pomrknutí k naší vlasti v podobě melodie Škoda lásky (ve filmu zazní na vinařských slavnostech) vyloženě potěší. 75% ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Sympaticky Paul (herecky zacinajici nijak neoslnujici oblibenec Keanu Reeves) se vraci z valky a doma se nesetkava s otevrenou naruci manzelky, ktera by sdilela jeho vize o moznostech v jejich spolecne budoucnosti, a tak mu bylo nakazano bez nejake volby prodavat cokoladu. Na sve ceste potkava divku s mexickymi koreny a dostava se do komplikovane zmeti udalosti, ktere maji ocekavane vykrystalizovane vyusteni. 50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Alfonso Arau natocil sympaticku romanticku komediu ... o Keanu Reevesa manzelka nejavi ekstra zaujem, a tak odchadza kamsi predat ludom cokoladu. Zaprasene cesy, ktore ma fascinuju rovnako ako laska /aby bolo jasne, pocitam len hetero lasku, na ostatne -uchylne - lasky sa treba zvysoka vysrat/ Keanu k akejsi sympatickej dievcine /Aitana Sanchez -Gijon/. Do toho zapletka s otcom, hrozna, spusta hrozna a dodrziavanie starych mexickych tradicii. Taketo filmy myluje aj taky obstarozny mentalny invalid ako som ja. Nadhera : 77 % ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že to bylo něco extra, vždyť příběh je naprosto jednoduchý a klasický, ale film mi krásně zpříjemnil nedělní odpoledne. Člověk ho musí brát jako naprostou oddychovku a něco pro pobavení, všechno dobře dopadne a i přes klišé a občasné trapné scény mám z toho vyloženě dobrý pocit... A nebudu nic zastírat, Keanu je tady prostě děsnej fešák a v některých částech filmu jsem při pohledu na něj div nedělala: "Jéééé..." Pardón, jestli někomu vadí, že to možná ovlivnilo mé hodnocení. Zkrátka jsem se bavila a skutečně si odpočinula. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama