Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin Grant (Matt Battaglia) se nemohl dlouho vyrovnat se svojí minulostí bezcitného žoldáka v elitní jednotce Havran. Pokouší se zapomenout na všechny hrůzy a je přesvědčen, že v hořící helikoptéře, ze které se mu podařilo uniknout, zůstaly nejen jeho špatné vzpomínky, ale i jeho velitel “Havran“ Jerry Catz (Burt Reynolds). Havran je ale opět zpátky a s ním jeho nové komando. (Five Stars Entertainment)

(více)

Recenze (3)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavnej záporák Burt Reynolds vs nudnej hlavní hrdina Matt Battaglia. Překvapivě dobře natočený akční béčko, který vůbec nepůsobí podfinancovaně a v dnešní ošizený době si tu divák užije pravý výstřely i výbuchy. Navíc Reynolds je naprostej sekáč a svou roli si jako správnej profík náležitě užívá, i když ví, že to není zrovna vrchol jeho kariéry. Znuděnej Willis by se od něj mohl učit. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Trochu mi vadilo, že to, co se za mých mladých let opravdu považovalo za akci bylo pouze na začátku při misi na dosažení rušičky, následně to už bylo jen od jedné povedené detonace ke druhé. Něco jako když žijete život od jedné víkendové pařby k té další a cokoli mezi tím je nepodstatné. ()

Reklama

curil 

všechny recenze uživatele

Akční film natočený zcela v intencích dobrodružných filmů z osmdesátých a ze začátku devadesátých let. Tudíž plný kaskadérských kousků a mohutných výbuchů. Příběh není příliš sofistikovaný, ale fanouška žánru a hlavně ctitele Burta Reynoldse plně uspokojí. Pěkná akční scéna je na počátku filmu, s tou si autoři dobře poradili. Škoda, že v průběhu příběhu už k podobné kvalitě nesáhli. Po Halu Needhamovi sáhl Burt Reynolds po dalším režisérovi z kaskadérského prostředí, Russellu Solbergovi. Divákovi možná příběh připomene podobnou zápletku v jiném filmu "Broken Arrow", stačí zaměnit ztracenou zbraň za satelitní dekodér a máme tu protivníky Travoltu a Slatera. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama