Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která mi sedla na výbornou. Hrátky v kuchyni, bobr, Luis Guzmán a hopeři se šlehačkou, to vše mi skvěle zapadlo. Také je super, že se děj odehrává během jednoho dne v restauraci, takže člověk dostane poučení jak se má v restauraci chovat a hlavně nesmí nasrat obsluhu. Skěle jsem se bavil. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tahle "komedie" využila svůj potenciál tak z pěti procent. Kdyby byla pojata podobně jako Office Space, jen přesunutý do fast foodu, tak by to mohla být s pomocí dobrého scénaristy určitě sranda. Bohužel situace, kdy zaměstnanci jsou hosty přiváděni k šilenství je snad jen jedna a ta je ještě zabitá hroznou nechutností. Všechny postavy, až na opravdu sexy Natashu, jsou nesympatické až hanba. Nejhorší z nich je sečtělý černoch dávající rady do života, který působí jak klišoidní pěst na oko. Verdikt: Pár solidních vtipů, kvůli kterým bych Waiting možná dal lepší 2*, se tu sice objeví, ale na hranici odpadu je sráží ty šilené nevtipné nechutnosti ala Kevin and Perry... ()

Reklama

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že těm hercům neni trapný v něčem takovymhle hrát a taky nechápu, že někomu stojí za to dát peníze, aby mohlo vzniknout něco v tomhle stylu. Je to uplně o ničem, ale na druhou stranu chápu, že přesně tenhle druh filmů se líbí puberťákům a to je dost obsáhlej okruh diváků, takže takovýhle komedie přece jenom svůj fanklub maj a to jim nejspíš dělá to hodnocení, který maj... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií, co jsem viděl. Už dlouho jsem se u komedie nenasmál od začátku až do konce. Luis Guzmán je tady naprosto vynikající. Nejvíc jsem se bavil, když jsem si představil, že by jsme tu jejich hru hráli u nás v práci. Řada známých herců v dobrých rolích (lesbická barmanka, sprostá a vzteklá číšnice, nováček) a jedno důležité poučení k tomu - neser toho, kdo ti připravuje a servíruje jídlo! Edit 17. 12. 2014: Tak po třetím zhlédnutí musím své hodnocení upravit a zvednout na plný počet. Ten film totiž zraje jako víno. ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá nepotrebuje žiadne extra katalyzátory v podobe akcie alebo čohokoľvek čo by narušilo prirodzený priebeh dňa a tým posunulo dej kamkoľvek by to už bolo potrebné, ako je to bežné v mnohých (nielen) komédiách. Na ploche jednej reštaurácie si úplne vystačí so situačným a konverzačným humorom, ktorý je síce často nechutný a fekálny, ale zato kurevsky vtipný. Minimálne mňa bavil kráľovsky najprv s českým dabingom, ktorý bol fakt výborný a potom v originálnom znení. Jeden obyčajný, ničím nezvyčajný deň v živote zamestnacov fast foodu, z ktorých je jeden väčší blázok ako druhý, ale pritom sú stále všetci dostatočne ľudský a uveriteľný. Interakcie medzi nimy samotnými a taktiež zákazníkmy, na čom vlastne celý film stojí, sú ako sa vraví, absolutly hilerijs. Za prvé vďaka skvelému výberu hercov a za druhé vďaka geniálnemu scenáru. Na poly tínedžerských fekálnych komédií sa jedná o zaznávaný klenot. Scéna waitingovania v akcii, bez strihu naprieč celým lokálom rúlz skoro ako Tony Yaa vykračujúci si hore schodmi. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Herečkám Paris Hilton a Molly Sims bola ponúknutá rola Danielle no obidve odmietli. Na poslednú chvíľu túto postavu dostala Jordan Ladd. (Flipper)

Reklama

Reklama