Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Poněkud nechutná komedie s občasnými vtipnými hláškami, které jsou však utopené v moři těch hloupých či trapných. 1) Zaujaly mě reakce pětihvězdičkových hodnotitelů, z nichž podezřele velký počet uvádí, že jsou z branže a že film věrně vystihuje atmosféru a praxi podobných zařízení. Očividně je lepší nevědět. Oh, uh, push the fish, it's about to turn. Doporučujte rybu, už se kazí._____ 2) Z mého pohledu se na film dalo koukat vzhledem k pěkným klukům. Je tu 31letý Ryan Reynolds (Monty), 20letý John Francis Daley (nováček Mitch) či 27letý Justin Long (Dean)._____ 3) Navíc se ve snímku naučíte, jak se chovat k dívce: Change your fuckin' tampon and have another drink you crazy, fuckin' bitch! 4) Zazní zde i jiná životní moudra: Well, Alzheimer's can't be all bad. You get to meet new people every day._____ 5) A ještě jednu lahůdku tu mám pro milovníky kultivované angličtiny, tentokrát bez překladu: Awwww c'mon now dogg, you know I'm just fucking with you. You know I give you the mad phat superfly stupid dope dumbass retarded bomb shit props. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii nedokážu ocenit, i když myslím, že filmy vystavěné na podobném principu či stylu humoru nezavrhuju obecně a některé se mi v rámci žánru dokonce líbí. S Hele kámo, kdo tu vaří? je to však horší. Humor zde chybí, snaha o vtip často končila trapností. O hercích se mluvit nedá, vadila mi absence děje, který by film ze sledu scének a skečů povýšil na něco uceleného. ()

Reklama

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že těm hercům neni trapný v něčem takovymhle hrát a taky nechápu, že někomu stojí za to dát peníze, aby mohlo vzniknout něco v tomhle stylu. Je to uplně o ničem, ale na druhou stranu chápu, že přesně tenhle druh filmů se líbí puberťákům a to je dost obsáhlej okruh diváků, takže takovýhle komedie přece jenom svůj fanklub maj a to jim nejspíš dělá to hodnocení, který maj... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, ale je pro mě docela těžké hodnotit tento film :) :) Tváří se to jako typická "puberťácká komedie", ale skrývá to v sobě něco víc....NĚCO, co vidíte i v některých "restauracích". Nejvíc se mi líbilo prostředí, které dávalo najevo, že k lidem, kteří Vám připravují jídlo byste se měli chovat příjemně, jinak se Vám odvděčí :D :D Ryan Reynolds není zrovna můj favorit a jeho postava mi v tomto snímku nebyla vůbec sympatická...Nejlepší byl závěrečný výkon nováčka, který skvěle zapadl do pracovní party :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem s ohledem na ohlasy z dob minulých opravdu mnohem větší zlo, ale nakonec jsem byl k nevoli mnohých relativně „spokojen“. Jako často si přivydělávající pingl za dob studií tak trochu vím, o čem byla řeč, i když na ukazování genitálií a následné kopání do zadku jsem za ta léta nenarazil. Inu.. Z americké střední školy se přesuneme trochu netradičně do obyčejné restaurace, ale další atributy jsou nám již dokonale známy. Nechybí obhroublý sexuálně-fekální humor, poněkud laciné gagy i rezignace na příběh, a snad navíc i promarněné herecké naděje (pár sympatických výkonů se tu zcela jistě najde). Řeší se tu leccos a nic (svazující práce a snaha posunout se dál, problém s močením na veřejnosti), plyne se tu odnikud nikam a rádo by se to neslo v tradici Smithových nedostižných Clerks, jenže chyba lávky. Když už se něco rozjede a vypadá to, že to bude i vtipné, tvůrci znenadání hodí zpátečku a začnou někde jinde nanovo a mnohdy i hůř. Což divák ne zrovna chápe a jen lituje toho, že restaurace s roztodivným personálem mohla být výživnou půdou pro rozvernou komedii.. těch devadesáti minut ale nelituju a házet "odpad" rozhodně nebudu!! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno