Reklama

Reklama

Rozpálená Afrika

  • USA African Heat
všechny plakáty
Pornografický
USA, 1999, 86 min

Obsahy(1)

Historie lidstva jednoznačně dokazuje, že pramenem všeho zla je bohatství a moc. Vyjímečně vzácný diamant nalezený v srdci africké džungle, náhle mění přátele v nepřátele, romantické milence v bezohledné, všeho schopné hledače rychlého výdělku. A ženy ve všehoschopné intrikující sexuální stroje, které se podřídí jakékoliv manipulaci. Ženy využívající touhy probuzené v mužích, jen a jen pro své vlastní cíle. V horoucí atmosféře Černého Ledu se vše zesiluje. Krásná Stacy Valentine je teď zapletená do aféry s neobyčejnými klenoty. Dosáhnout úspěchu jde jediným způsobem. Podvolit si všechny okolo. Nejjednodušeji toho lze dosáhnout využitím jejich žádostivosti. To je lehký úkol pro pěkné ženy, kdo s nimi vyhraje... V krásných scenériích africké buše vznikl film, který zaujme skvělým obrazem a vyjímečnými scénami sexu. Jak stvořený pro všechny snící o výpravě na konec světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlý film pre tuctového diváka, ale ja som skôr sklamaný. Vždy som sklamaný, keď je plagát lepší ako samotný film. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film pro dospělé v angličtině s polským lektorem a českými titulky? To je zábava už sama o sobě. Navíc se to skutečně natáčelo v Zululandu. ()

Reklama

Reklama