Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl, i tohle je skvěle ujety a místama i hodně hnědohumorně vtipny a nechuťárensky-zhovadile vtipny. I když jsou tam i slabší scény a Dr. Evil je někdy až moc trapnej, nic to nemění na tom, že z větší části je to povedená komedie/parodie. Už jenom ty úvodní titulky mě pobavily dokonale. Některy postavy tam taky byly docela o ničem, jako třeba Tlustej parchant, kterej mě v češtině moc nepobavil. Ale zas takovej Mini-Me aka zmenšenej Dr. Evil pobavil už jenom tím, že tam byl. Extrémně taky potěší moje oblíbená krásná Heather Graham, která se rázem stala mou nejoblíbenější bond-girl, jak jí to sluší. Dějově to je ujetina jak z děla aneb ocituji hlášku z filmu: "Víš co, Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij. To samé platí i pro vás." ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu vydařená parodie, která ač je fádní jak chce, tak se stala velkým hitem. Nápaditost, trapnost jsou hlavní taháky tohoto filmu a jeho samotná banalita je nepopsatelná. Děsiví Dr. Zloun a MéMini jsou fakt hustí. Jako jednorázovka tato jízda poslouží bohatě a nějaké ty super hlášky... - 7/10 - ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Strašne primitívna hovadina. Napriek tomu, som ju videla minimálne 10x a netuším prečo. Popravde vždy, keď ide na silvestra v televízii kuknem si ju..A na polovici vecí, čo sú v nej sa ani nesmejem a ani ma to nebaví. Herec zo seba robí stopercentného blbečka. A ostatné herečky nás ohurujú veľkým poprsím. Ale čo už. Aj tak to pozerám 40% ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií vůbec. Jednička ani trojka se ji nevyrovná, což je škoda. Zde je kadence vtipů a bizarností kulometného rázu, kdy si člověk ani nestačí vydechnout. Ano, je to hodně ulítlé, hodně vulgární a hodně nesmyslné, ale je to podané takovou lehkostí a vtipností, že zde to vůbec nevadí, ba naopak. Jedna z mála komedií, která se neomrzí ani po několika opakování. Po letech jsem se na ní podíval znovu (již po několikáté) a neztratila nic ze své vtipnosti, a bavil jsem se jako bych to viděl poprvé. Nejvíc mě tam baví ta vystříbená jazyková ekvilibristika, která nemá obdoby a musím vyzdvihnout i velmi povedený dabing. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejslabší ze série Austina Powerse. Vytratila se hravost z prvního dílu a ještě se to ani zdaleka nepřibližuje úchylnosti, která je však zábavná, dílu třetího. Heather Graham dokazuje, že umí být velmi přitažlivá kočka a na té Elizabeth Hurley, vždycky bylo něco nadlidského:). Celkově se párkrát divák zasměje, ale schází tomu příliš oproti minulému dílu... Takže slabší 3* a kdo nelení ten na další díl se podívat běží, ten už stojí za to... opět. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Během premiérového víkendu vydělal film více peněz, než první díl. (PußyMagnet)
  • Becky Dyroen-Lancer, která pracovala na choreografii synchronizovaného plavání pro začátek filmu, byla kapitánkou US Synchronized Swimming Team, který vyhrál v roce 1996 zlato na olympiádě. (PußyMagnet)
  • Herec, kterého v prvním filmu Austina Powerse přejel parní válec, hraje v dalším díle monitorovacího technika NATO. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama