Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

Shit 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to dobrej úpírskej film. Nejenže to je vtipný, hlavně teda zásluhou extrémě hláškujícího Johna Kassira. ale má to i poutavej a někdy docela svižnej děj a spoustu pěknejch drsně kravavejch scén. Krom toho ve filmu hraje baywatchgirl Erika Eleniak, kterou sem si oblíbil, když sem si stáh(samozřejmě náhodou) její erotický fotky z netu, ale abych jako zase nekecal, tak sem jí měl oblíbenou i v tý úplně původní Pobřežní hlídce, kde Hasselhoff ještě nemusel tolik zatahovat břicho a záběry nemusely být z takový dálky, když běžel a nemuseli po každým jeho vběhnutí do moře alarmovat opravdovou pobřežní hlídku. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Pri tejto komédii som sa fakt dobre zabavil. Skvelý scenár je plný vtipov a skvelých hlášok ("Manželstvo s tebou ma priviedlo na prah homosexuality"). Navyše si veľmi dobre robia srandu z kresťanstva a hlavne s tých pop-kresťan-kazateľov z USA. Môžem iba odporúčať, určite je to lepšie ako Demon Knight. No, ale má to jednu chybu, i keď je film plný krásnych a nahých upíriek, hlavná hrdinka ani vodkyňa upíriek sa do konca filmu nevyzlieklo. Ale skvelý koniec to vynahradil. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Upíří nevěstinec mě tedy moc nenadchnul. Dočítám se tady, jak se nebudu nudit a jaká je to vtipná hororová podívaná, ale ať se snažím jak chci, nic z toho jsem nezaznamenal. Není to ani strašidelné a vlastně ani vtipné. Za zmínku stojí snad jen nápad, masky a občas povedený dialog. A to mi přijde hodně málo. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

V tomto případě hodně záleží na úhlu pohledu, z něhož se na film podíváte. Jestli bych ho hodnotil v rámci celé kinematografie mezi snímky, které i třeba mají umělecké ambice, tak by to byl určitě odpad (nijaké herecké výkony, triky na úrovni Evil Dead). Ale budu-li ho hodnotit v rámci hororů kategorie B, kam by ho zařadili i sami tvůrci, tak musím říct, že je to zábavná podívaná, která nenudí. Sloučím-li tedy ona dvě hlediska, vycházejí mi krásné tři hvězdičky a fanouškům pokleslých, ale navýsost zábavných filmů nezbývá než doporučit. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O Upířím nevěstinci se dá napsat v podstatě totéž, co o Rytíři Démonu - jde o nenáročné, ale funkční béčko, které si na nic nehraje a pokud divák přistoupí na jeho hru, tak ho film nezklame, i když jej zcela určitě nepřivede do extáze. Narozdíl od Rytíře Démona je Upíří nevěstinec v mnohem větší míře odlehčený humorem a jindy zrádná kombinace hororu a komedie v tomhle případě funguje. Snímku pomáhá obsazení, Erika Eleniak je v podobné produkci jako doma a svojí vizáží pomáhá překlenout slabší momenty filmu. Celkově lze říct, že na to, o jak nenáročný kousek jde, je slušně obsazený a zahraný. Celkový dojem: 55 %. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama