Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Upíří nevěstinec mě tedy moc nenadchnul. Dočítám se tady, jak se nebudu nudit a jaká je to vtipná hororová podívaná, ale ať se snažím jak chci, nic z toho jsem nezaznamenal. Není to ani strašidelné a vlastně ani vtipné. Za zmínku stojí snad jen nápad, masky a občas povedený dialog. A to mi přijde hodně málo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zcela klasická průměrná upířina, kterou lehce nad průměr pozdvihuje snad jen přemíra nahých hereček, opravdu šukézní záporačka a neuvěřitelně hláškující detektiv, jeho první návštěva nevěstince mě málem zlomila v pase. Jinak, jak je u upířin zvakem, nic moc originálního ani objevného. Rytíř Démon byl mnohem lepší. 2,5* Více na mém blogu: www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O Upířím nevěstinci se dá napsat v podstatě totéž, co o Rytíři Démonu - jde o nenáročné, ale funkční béčko, které si na nic nehraje a pokud divák přistoupí na jeho hru, tak ho film nezklame, i když jej zcela určitě nepřivede do extáze. Narozdíl od Rytíře Démona je Upíří nevěstinec v mnohem větší míře odlehčený humorem a jindy zrádná kombinace hororu a komedie v tomhle případě funguje. Snímku pomáhá obsazení, Erika Eleniak je v podobné produkci jako doma a svojí vizáží pomáhá překlenout slabší momenty filmu. Celkově lze říct, že na to, o jak nenáročný kousek jde, je slušně obsazený a zahraný. Celkový dojem: 55 %. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bizarní úpířinka, prošpikovaná drobnými nechutnostmi, rozkošnými hláškami a vychytanými triky na dané téma... Pikantní finále s vtipným pappyendem neopomíjeje... ;o) . . . Nic proti ničemu, natož proti záhrobním taškařicím, obzvláště v pateklyzmatický čas půlnoční... V rámci žánru horrurkových taškařic tedy poctivé čtyři hvězdy čertoffské... - - - - - (Poprvé viděno 23.8.2008 za novácké poppůlnoci, komentář zde jako čtrnáctý - 23.8.2008) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ani toto nie je žiadne prevratné dielo, ale ako celkom odľahčená upirska komédia ujde. Najprv to začalo ako Indiana Jones v chráme skazy, ale následne sa to zvrtlo na vybíjanú upiriek a mladých chasníkov. Je to hlavne o zábave a ten , kto v tomto mal prsty to naozaj vedel. Dosť dobré masky, veľmi slušne gore a veľmi veľa nahotiniek robí z tohto filmu béčkovú, ale hlavne svižnú a vtipnú upírsku jedno hubku. Len do tej 4* tu niečo málinko chýbalo. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama