Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od niektorých som od filmu nečakal o nič viac. Svoj účel film splnil na takých 80%, čo v mojom prípade znamenalo vskutku veľmi dobrú, odľahčenú a tak trochu krvavejšiu "zábavku". A ako už poznamenal kolega obitus, Comin' To Kill Ya nemalo chybu. Od filmu však žiadny Braindead, ani Shaun of the Dead nečakajte, film by vás totiž pravdepodobne sklamal. Jednoducho pozerajte s vedomím, že máte pred sebou blbú, ale rovnakou mierou aj zábavnú zombie komédiu, ktorá však ku svojim veľkým vzorom "nedoplávala". ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ještě hodně dlouho po shlédnutí této nepopsatelné blaznivosti jsem kroutil hlavou a vlastně ještě teď nevím,jestli jsem viděl ten největší odpad,nebo naprostý skvost zábavy.Ale vím,ale vím,odpad jsem chtěl dát jen chvíli po dokoukání,,jenže pak jsem si vzpoměl na tu pasáž,za chvíli na onu a hned nato zas na jinou scénku a zjistil jsem,že už jsem se tak dlouho nepobavil.Parodii na splattery jsem nevěřil ani trochu,navíc,kdyby jste dali po prvních pár minutách na imbecilní výrazy,činy i výkony většiny zúčastněných herců,po chvíli by jste to vzdali.Až ke konci mi došlo,že to tam všechno vlastně i patřilo,herci si užívají a hlásí o sto šest,kvalitních splatter efektů parádní množství,že to nemá ani většina vážně se beroucích krváren,prostě doporučuji každému trochu bizardněji založenému divákovi! ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z ujetých hororových ala zombi komedií. Parta lidí jede na svatbu a přenocuje v zapadlém městečku, v noci najdou mtrvého kuchaře a tak zavolají poldy. Díky tomu musí zůstat na místě a nesmí ject na svatbu. Jenže se tu začíná dít něco divného a pěkně se vraždí a mrtvý zpátky vstávají a řádí. Do toho všeho zní country a i "mrtvý" si střihnou taneční číslo. Dobrá zábava. ()

quorra

všechny recenze uživatele

Na filmech mě nejvíc sere promarněný potenciál, a to i u filmů od kterých toho moc nečekám. Ale tohle už je jako vopravdu moc! V rámci boje proti pirátovi v sobě jsem si tenhle film koupila v Albertu za 9,90. Pravda, není to moc. Ale těšila jsem se. Těšila jsem se na film, co stojí tak akorát za 9,90. Ale v obalu bylo jen papírový kolečko a ještě blbě vystřihnutý. A dokonce ani tady neexistuje škála, na které by se dal takhle hrůzný zážitek zaznamenat! EDIT: Konečně viděno a zařazeno k filmům, které nejde hodnotit, protože blbý až boží, jsou tam zombíci a David Carradine (i když jenom chviličku) a je to muzikál, víc vědět netřeba! ()

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tento prírastok do rodinky zombie komediálnych hororov proste môžem. Obsahuje síce množstvo absurdných scén (neustály spev za doprovodu gitary, tancujúci zombies,...), ale napriek tomu je to super prča.Stále mám pred očami skvelú scénku s motorovou pílou, pri ktorej som nevedel, či sa smiať alebo báť:D. A k tomu mnoho mladých známych tváričiek (až na Legendu Kung Fu:D). Pekných 75%. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Matthew Leutwyler získal dvě ceny v Německu na Víkendu strachu. Odnesl si Cenu diváků a Zlatého Glibba. (Terva)

Reklama

Reklama