Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Zombies 7/10/// +docela zábava, děla si to legraci ze zombie žánru a přitom se tu odehrává regulerní masakr, celkem zajímavé postavy, atmosféra, několik opravdu zdařilých scén -možná se na maskách dalo ještě zapracovat, i když o dokonalost a věrnost tady nejde, mohlo být klidně delší/// Tak přestože tvůrci mohli dostat na film více peněz, nevidím v technické stránce zásadní problém. A možná dokonce to byl účel vytvořit takové zombíky. Každopádně dobrý nápad s nákazou a vůbec celí snímek je laděn jako jedna Britská parodie/komedie Soumrak mrtvých. Zde sice chyby suchý britský humor, ale i tak je to legrace a ještě ke všemu pěkně krvavá. Takže tentokrát spokojenost a já si jdu dát další porci vařených mozečků, tentokrát zaříznutý motorovou pilou./// Celkem 72%/// ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 1 = 29.3.2010 - Neviem síce kto je užívateľ Martin001, ale asi ako jediný sa pri sledovaní tohto "veľdiela" nedostal do komatického tranzu a rozpoznal jeho pravé "kvality". Tým ktorí by sa rozhodli zhliadnuť tento paškvil na základe odporúčaní podaktorých užíveteľov, že sa jedná o druhý SHAUN OF THE DEAD si dovoľujem vystríhať pred scestnosťou takýchto porovnaní. Apropo ak sa tešíte na PORTIU DeROSSI, objaví sa vo filme v "čurde" čítajúcej cca 3 minúty čistého času. No a ak si chcete vylepšiť náladu, odporúčam do Vašej pozornosti síce ultralacný ale zároveň invenčný a zábavný zombie-trash SEVERED. Technická poznámka: Šitový film dostal od INTERSONICu šitové DVD. Obraz 4:3, titulky k songom posúvajúcim dej dopredu taktiež nehľadajte a ak by ste chceli nejaké bonusy odporúčam radšej "butylku" stoličnej. :-) (21.4.2006) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slušná zombie komedie plná humorných pasáží i několika trefných hlášek. Najde se tady sice spousta nesmyslů, ale ty se dají tvůrcům docela odpustit, protože jejich cílem bylo diváky především pobavit což se jim u mě povedlo. Nejvíc se mi líbil výběr pěkných hereček, které předvedly solidní výkony. Jediný kdo mi vadil docela dost byl ten zpěvák. Kdy jindy se najde šance podívat na tančící zombie vlnící se v rytmu country. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tvurci se určitě snažili aby Dead and Breakfast bylo sakra vtipné. Ale mně to přišlo jako by jen víceméně zkopírovali dobré nápady ze svých oblíbených krváků. Stále se něco děje. Krve je taky dost. Herci se rovněž snaží. Jenže něco tomu chybí. I přes poměrně velkou akčnost to je celé roztahané. Něco mi přišlo vyloženě trapné. Třeba cpaní toho countryového zpěváka téměř do každého záběru. A moc častá absurdita u jednání postav. Zombíci nezombíci byli taky nemastní neslaní. Jednoduše tomuto filmu chybí koule. Snaha a láska pro žánr někdy nestačí. Nutný je i režijní talent a ten podle všeho Matthew Leutwyler nemá. 50% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Mrtví k snídani je nadprůměrná, oddychová a celkem vtipná "zombie" komedie, kde nechybí plno černého humoru, zajímavé a humorné vraždy, postavy zavedené do zajímavě vypadajících situací a nějaké to gore se zde taky najde. Na další projekci to nevidím, ale jako jednohubka to určitě nezklame. Bavil jsem se. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Film měl nesoutěžní premiéru v březnu 2004 na texaském filmovém festivalu SXSW. (Terva)
  • Na Horrorfestu v San Franciscu získal film Cenu diváků. (Terva)

Reklama

Reklama