Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když byl Arnie ještě chlapec, objevil posilování a našel si svůj velký vzor. Jmenoval se Reg Park, vyhrál Mr. Universe a objevil se ve filmu jako Herkules. Mladý Schwarzenegger se rozhodl jít v jeho šlépějích a po nezbytných titulech v kulturistických soutěžích došlo i na film. Kvůli silnému přízvuku musel být dabován a v titulcích se objevil jako Arnold Strong, protože jeho jméno bylo pro Američany stěží vyslovitelné. Ve filmu vyhořel, ale nedá se říci, že by ostatní by byli o tolik lepší a on jim to kazil. Snímek byl špatný po všech stránkách, a nezapadl jen díky přítomnosti budoucí hvězdy. Jiní by to asi vzdali, ale Arnold Schwarzenegger nebyl zvyklý prohrávat. Zatvrdil se, pracoval na sobě, odolal návrhům agentů aby si vybral pseudonym, a nakonec se etabloval jako největší filmová hvězda přelomu osmdesátých a devadesátých let, nejvýdělečnější herec Hollywoodu a jeden z nejznámějších lidí na světě. Donutil všechny, aby se naučili jeho jméno nejen vyslovovat a psát, ale i vyhledávat. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy ještě Arnie předváděl svou muskulaturu na kulturistických pódiích si na chvíli odskočil aby se předvedl i na velkém plátně. "Herkules v NY" není plnohodnotný film a v každé minutě je vidět, že vznikl jen proto aby Arnie mohl předvést svoje namakané bicepsy (svršek sundavá za každé příležitosti). Film je tak neuvěřitelně stupidní až je vyloženě vtipný a z jistého úhlu pohledu je to někde mezi odpadem a 5*, takže to dávám za 2*. ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Arnie ukázal bicáky, realy big arms !!! Nejznámější kulturista na vrcholu svých fyzickýh sil. Ostatně, to předváděl na Mr. Olympia po několik dalších let. Nesmyslnost děje nemá vůbec cenu rozebírat. Ale Arnold je parádní, včetně rakouského přízvuku. Informace pro hnidopichy, nejsem gay, mám jen kladný vztah k posilování. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Arnold svou hereckou kariéru nezačal zrovna nejlíp, ale třeba oproti Stallonemu dopad ještě docela dobře. Herkules v New Yorku je sice postavenej jenom na tom, že Arnold ukazuje svaly a občas někomu rozbije držku (dokonce i medvědovi), ale ten film stojí za vidění už jen kvůli tomu, jak tam Arnold úžasně hovoří anglicky. Navíc vypadá, že vlastně ani neví, co tam řiká. Jestli to chcete vidět, tak si rozhodně sežeňte film v originálnim anglickym znění. Ale údajně ještě existuje taky anglická verze, kde Arnoldův hlas někdo předaboval, což asi bude celkem nuda. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jedna za Arnolda, ale nechci vidět už nikdy více. Nečekal jsem filmový zážitek, který by dopadl uspokojivě, čekal jsem hroznou hovadinu a ono se to potvrdilo. Je to dost úlet natočít o synu Dia, kterak vyrazí na zkušenou do New Yorku. Dialogy typu: - "Nesměj se." - Arnoldova odpověď : - " A proč bych se neměl smát?" A to diváka čeká každé asi tři minuty. Nezábavné. Blbé. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Arnoldovi získal roli jeho kulturistický mentor Joe Weider tak, že producenta přesvědčil, že jde o slavného divadelního herce z Evropy. (lekr)
  • Film byl vyroben pro italskou televizi s rozpočtem pouhých 300 000 amerických dolarů. (lekr)
  • V původní verzi byl Arnoldův hlas předabován. Na DVD již však figuruje hlas samotného herce. (Džejkop)

Reklama

Reklama