Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Kimble je tvrdý policajt z L.A., už léta pátrá po drogovému dealerovi Cullenu Crispovi. Zdá se, že jedinou osobou, která ho může usvědčit ze zločinů, které spáchal, je jeho bývalá manželka, která není k nalezení. Kimble vypátrá jméno školky v Oregonu, kam chodí její syn. Nic nejde podle plánu a Johna čeká nejnáročnější úkol jeho kariéry, bude muset učit v mateřské školce! Jeho kolegyně Phoebe, která se tam měla ucházet o místo učitelky, onemocněla a on je nucen nastoupit místo ní. Kimble bude se muset naučit získat si respekt u houfu capartů bez toho, aniž by prozradil své pravé poslání. Bandu mrňat, která ho nejprve skoro zničí, nakonec zkrotí a získá si jejich lásku. Poklidná atmosféra ale netrvá dlouho. Na scénu přichází bezcitný Crisp, který si přijel pro syna. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (434)

Hunt 

všechny recenze uživatele

90% velice dobře napsaná a zrežírovana oddechovka, kterých není mnoho. Ano, hodnocení je nadsazené, ale 58% si tento film nezasloužī. Je to poctivé řemeslo, které v porovnání s jinými podobnými filmy vyznívá jako velmi mimořádné a povedeně. To není lehký žánr a je potřeba ocenit, když jej někdo zvládne ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Ještě předtím, než začal tužkou vyhrožovat Joker Heatha Ledgera a John Wick Keanu Reevese, byl tady Arnold a jeho legendární konverzace s hyperaktivním chlapečkem. Prima jsou koneckonců i vedlejší postavy v čele s Pamelou Reed (její Phoebe mi byla obzvlášť sympatická díky svému apetitu). K tomu pár dobrých vtípků, roztomilá fretka, trocha napětí a lehce dojemný konec. Mám ten film fakt ráda. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mám pro tuhle komedii s Arnoldem slabost. Začátek v L.A. je výborný a první polovnia ve školce je taky fajn. Ke konci začíná být děj místy nudný, ale pořád v rámci únosných mezí. Hlavní ale je, že Arnold Schwarzenegger je jediný, kdo se v tomhle sub-žánru "silák a děti" neznemožnil a zvládl svou úlohu víc než obstojně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám prostě Arnolda rád a je mi jedno, jestli hraje v akčním filmu anebo ve snímku, který je laděn spíše komicky. "Policajt ze školky" se mi líbil už jako dítěti a můžu jenom říct, že se mi líbí i po letech, kdy už alespoň věkem dítě nejsem. Pořád jsou zde scény, které jsou zábavné a které mě dostávají. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Netypický Arnie, ale velmi vtipný komik Arnie v bláznivé komedii, která je aspoň trochu akční a tím pádem ještě o něco lepší... Ne, ono je to fakt naprosto super. Je tu výborné herecké obsazení a hlavně to, co je v komedii nejdůležitější - výborné vtipy, někdy jsem vážně chcípal... Kdo by řekl, že je Arnie komediant a napíšou mu vskutku suprové a kvalitní hlášky... 95%. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (25)

  • Německé věty, které Phoebe (Pamela Reed) pronese, když předstírá, že je Rakušanka, zůstaly v německém dabingu nezměněny, takže působí dost zmateně a nelogicky. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama