Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Neměla bys pít, když pečeš! Příběh sice není kdovíjak originální, některé Arnieho hlášky v českém dabingu nedávají smysl, hudba je typicky osmdesátková, film nám trošku hraje na city, ale - dejte dohromady Schwarzeneggera a Rolling Stones, připočtěte si spoustu vypálených kulek a ran pěstí a přidejte obstojného záporáka a máte tady akční oddychovku jako vyšitou. Rok před vznikem kultovního Predátora, se budoucí guvernér rozehřál Špinavou dohodou, kterou sice notně ohlodal zub času, ale některé její sekvence jsou nestárnoucí. P.S. Závěrečná čtvrthodinka z Patrovitova doupěte, dost nápadně připomíná scénu vystřílení policejní stanice z prvního Terminátora. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Chris Boardman: 1. Brains and Trains [1:43] ,2. Kaminski Stomps [3:31] ,3. Cemetery Tense [1:33] ,4. Lamanski Chase/Lamanski Syn [4:51] ,5. In a Squeeze [1:36] ,6. Ice Cold Bomb [1:06] ,7. J.P. Brenner Emerges [1:18] ,8. Going to War [2:17] ,9. Water Heater [1:17] ,10. Hi, Rudy [1:11] ,11. Petro Camp [1:56] ,12. I'm Smart/What's the P?/Leak Alley [2:43] ,13. Jogger Cop/Magic or Magnets/Your Lights [2:00] ,14. Meet Me [0:42] ,15. Harry Shot [1:16] ,16. Harry Walks [0:51], ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Arnold v klasické gangsterce? A proč by ne? Dneska jsem si náhodou tenhle film po hodně dlouhý době pustil a musel jsem přehodnotit a jednu hvězdu přidat. Není to sice nic extra po stránce scénáře. Složitej příběh? (mzss1 neblbni) tohle bylo úplně stupidní a předvídatelný od první do poslední minuty, ale Arnold byl, je a vždycky bude takovej borec, že aurou svojí osobnosti utáhne cokoliv. Osmdesátý léta z toho stříkají na míle daleko a já tu lehčí nablblost a předvídatelnej děj odpustím, protože to prostě k týhle době a těmhle filmům patří.70% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ten konec je totální vybíjená, protože zpočátku je to navzdory Arnieho pověsti a žánrovému zařazení docela přemýšlivej film. No dobře, něco se tam děje. Pak už ale nestrefitelný ASCH jenom dohazuje zásobníky a střílí všechny kolem sebe. Přepadení policejní stanice velmi dobré, potěšil i hit od Rolling Stones. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem měl chuť si společně s Arnoldem ušpinit pracky na týhle dohodě a osvěžit si trochu paměť. Rád jsem zavzpomínal! Švancík je zde naprostej suverén a je vidět, jak si pomalinku vyšlapává cestičku mezi největší akční ikony filmovýho světa! Béčko jak má být, ovšem existujou daleko lepší Arnieho patálie! 65% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Ropná rafinéria, ktorá na začiatku vybuchne, nesie názov "Irvin Oil Processing Company". (m.a.t.o.)
  • Ve filmu Mark Kaminsky (Arnold Schwarzenegger) pronese větu "I'll be right back." Jedná se o narážku na frázi "I'll be back." ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)

Reklama

Reklama