Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční hvězda Arnold Schwarzenegger je tentokrát frustrovaným předměstským šerifem Markem Kaminskim, který doufá, že se bude moci vrátit k FBI. Soukromě se pustí po stopách mafiána Luigi Patrovity, který kontroluje organizovaný zločin a černý trh v Chicagu. Oficiální kruhy nejsou schopny proti mafii nic učinit, ale Mark městu pomůže... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Film, z ktorého hodinu môžete kľudne ustrihnúť a výsledok sa nezmení :-) Až na posledných 15 minút je vlastne oničom :D:D až na tých pár solídnych vtipov. A počas tých pár záverečných minút, ktoré snáď patrili inému filmu, som sa smiechu tiež neubránil. Nedá sa povedať, že by sa Arnie uhýbal guľkám, skôr guľky jemu. :D:D ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Hlavně promarněná příležitost...Švarnold na vrcholu a k tomu filcová psídečková mafiánská krimoška, to nejde moc dohromady. Asi nějaká úlitba DeLaurentiisovi po barbarském úspěchu. Neuvěřitelným poznáním je rozhodně to, že Arnold se v 90. letech naučil celkem hrát, protože v neakčních filmech z téhle epochy působil vždy snesitelně a obstojně. Tohle je asi jediný film z 80. let, který není non-stop akcí a kde musí rakouský šampión říci i několik vět za sebou a jeho herectví je bizarnost sama (a to jsem prosím jeho fanoušek). Akce tu je dost, ale je tu taky dost mafiánské vaty typu schůzky s poldou či napravování gangové kočeny, a to mu opravdu nejde. Nehledě na jeho italský styl účesu a oblékání hrubě nekorespondující s jeho übergermánským fyzičnem. ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele

Vizuálne tu bol na tom A.Schwarzenegger veľmi dobre- v plnej sile,ale príbeh i na jeho pomery strašne plytký.Celú moju výtku by som dal do jednej otázky:"Načo sa mal votrieť do priazne mafiánov "-načo celá tá väčšia polovica filmu - keď ku koncu i tak všetko vystrieľa ....jááj to by vlastne film mal len tak do pol hodiny dĺžky.... - čiže ten "infiltračný úvod" bol len vlastne "predlžovák"-predohra k sólu pre jednoho strelca. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když na vás doma čeká opravdu silně frustrovaná manželka, stává se infiltrace nelítostného mafiánského gangu jednou velkou oázou klidu a odpočinku.. Arnie zapojil stejný počet mimických svalů, jako když byl T-800, princi béčkových záporáků Robertu Davimu půjčil brýle a když spustili Rolling Stones ve štěrkovně svou Satisfaction, stal se v kožené bundičce Terminátorem definitivně (závěrečná desinsekce padoušského hnízda dala vzpomenout na čistku policejní stanice se Sarah Connor). Uprostřed velmi plodného „hereckého“ období přišel i tento poměrně tupý výpadek, ale pan guvernér to ustál se ctí. Je to snadné, když toho po něm zase tolik nechceme.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Arnold v klasické gangsterce? A proč by ne? Dneska jsem si náhodou tenhle film po hodně dlouhý době pustil a musel jsem přehodnotit a jednu hvězdu přidat. Není to sice nic extra po stránce scénáře. Složitej příběh? (mzss1 neblbni) tohle bylo úplně stupidní a předvídatelný od první do poslední minuty, ale Arnold byl, je a vždycky bude takovej borec, že aurou svojí osobnosti utáhne cokoliv. Osmdesátý léta z toho stříkají na míle daleko a já tu lehčí nablblost a předvídatelnej děj odpustím, protože to prostě k týhle době a těmhle filmům patří.70% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • V jednom rozhovore Schwarzenegger povedal, že toto bol prvý film, v ktorom nosil drahé, moderné šaty. V jeho predošlých filmoch na šatstvo veľa peňazí z rozpočtu nezvýšilo. (m.a.t.o.)
  • Ve filmu Mark Kaminsky (Arnold Schwarzenegger) pronese větu "I'll be right back." Jedná se o narážku na frázi "I'll be back." ze snímku Terminátor (1984). (Rominator)
  • I tentokrát se natáčení zúčastnil Arnoldův kamarád a častý spolupracovník Sven-Ole Thorsen. Objevil se jako bodyguard na konci filmu, v závěrečných titulcích je však uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)

Reklama

Reklama