Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (113)

Filmpub.cz (Tomáš Chvála)

"Ve své podstatě je Velký průšvih klasická bláznivá komedie, ve které se šílené scény a absurdní charaktery střídají tak vražedným tempem, že nuda se jen závistivě krčí v koutě a občas vykoukne, aby jí některá postava vzala pravým hákem a ona se zas skoulela tiše do klubíčka. Nejedná se sice o to…"

Filmweb.cz (Štefan Titka)

"Film vyniká zejména rychlým spádem, který si uchovává až do titulků (malé výtky bych mohl mít snad jen na nepříliš originální závěr). Nejde si nevšimnout, že se Sonnenfeld trochu nechal inspirovat režijním stylem Guye Ritchieho. Děj nás nestíhá nudit, už jen vzhledem k tomu faktu, že má Velký…" více

Reklama

Reklama