Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová adaptace slavného románu z pera Maria Puza (Kmotr). Příběh legendárního šéfa mafie, Salvatore Giuliana (Christopher Lambert), který se ve 40.letech minulého století snažil osvobodit Sicílii z italské nadvlády a udělat z ní plnohodnotný stát patřící pod USA. (oficiální text distributora)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnocení, recenze)

Sicilián  je 3 kniha, co jsem četl od spisovatela Maria Puza.Když jsem přečetl tuto knihu, říkal jsem si, škoda, že ji nezfilmovali. 14 dní na to jsem dvd  uviděl ve výloze a byl jsem překvapen, že tento film byl na točen v 87. Po zhlédnutí filmu, jsem byl trošku zklamán. No co si budem říkat kniha je kniha.Temné uličky v knize byly lepší.  Běželo to nikdy v televizi? Já to nikdy v telce neviděl.             

CECEK

CECEK (hodnocení, recenze)

kym som sa pustil do tohto filmu chcel som mat precitaneho Puzovho Siciliana podla ktoreho je tento film natoceny, musim len skonstatovat ze film ma hrozne sklamal, kniha je asi o 1000krat lepsia ako film. Skoda. fakt skoda, ten scenar upne onicom. No co uz nie vsetko dopadne ako u filmu Krstny otec a jeho kniznej podoby kde to bolo na oboch stranach na vysokej urovni. Pre mna Mario Puzo je najoblubenejsim autorom(spisovatel) forever :P

Reklama

Reklama