Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aurora Pabuenová vyrůstá u svojí nevlastní matky Candelárie Pabuenové i se svými čtyřmi nevlastnímí sourozenci - Bajitu, Paola, Abdula a Francoise,kteří mají každý jiného otce. Nikdo netuší že její skutečnou matkou je bohatá Irena Caseres a otcem slavný malíř Tadeo Vargas, který netušil, že děvčátko přišlo na svět, protože Irenin otec s jejich vztahem nesouhlasil a novorozeně odložil na prahu kostela. Aurora se seznámí s mladým mužem jménem Diego, který je však ale zasnoubený s Pepinou Hoffmann, která se ho snaží již několik let přinutit ke sňatku a nepovede se jí to ani předstíraným těhotenstvím, Aurora a Diego se tajně do sebe zamilují, Dieguv bratr Rodrigo na vše přijde a snaží se jejich vztah rozbít, protože bratrovi závidí. Aurora se stává modelkou, kde poznává hodnou Irenu, která je bohužel závislá na alkoholu, když obě zjistí, že jsou vlastně matka s dcerou, Irena se začne léčit ze závislosti. Aurora a Diego se velice milují a budou muset překonat spoustu útrap od lidí, kteří jim závidí a chtěli by jejich štěstí zničit. (vilusinska)

(více)

Recenze (9)

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, že tohle je tu násobně líp hodnocený, než Kassandra, i když je to v základě Kassandra přes kopírák. Opět tu máme unesený dítě, z nějž vyroste hlavní hrdinka. Opět je tu hodné a zlé dvojče. Ano, tady je jeden z největších rozdílů - tady to vylepšili tím, že nenechali ještě před třetinou zlé dvojče umřít, ale místo toho je tu celý seriál a máme tu i interakci obou bratrů. Ale jinak stačí škrtnout "Luis David a Ignacio", a místo toho napsat "Diego a Rodrigo", a je hotovo (a mimochodem, Rios byl teda rozhodně charismatičtější, než tenhle, zejména v roli zlého bratra). To nadpřirozeno se mi tam taky nelíbilo. Přece jen Sci-Fi a Fantasy je jedna věc, a telenovela druhá. Je vidět, že i když ty telenovely nebyly tak dobrý, jako ty nejslavnější, tak právě protože nejsou tak známý, se tu nevyskytuje tolik lidí zoufale toužících jim dát Odpad. A když se tu s postupem času se tu objevilo víc a víc lidí z řad fandů telenovel, tak se jim během let podařilo to hodnocení zvednout. Ale já to na víc než jednu hvězdu nevidím. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Jedna z posledních telenovel, kterou jsem zhlédl celou. Nejedná se o odpad!, je to spíše seriál, který mě nenadchnul a ani neurazil, ale dnes bych se na takový seriál nepodíval. Tehdy to byla éra telenovel, ale časem každý přijde na to, že se v podstatě jedná stále o tom samém. Věta ve výtahu na kterou nikdy nezapomenu: "to všechno jsem a tečka...". Intro: http://www.youtube.com/watch?v=jpUcXu0aVkY ()

Reklama

DK197 

všechny recenze uživatele

Tohle je telenovela, která rozhodně neurazí, ale ani nijak extra nenadchne. Myslím, že scenáristicky je tam spoustu promarněného potenciálu. A většina zápletek se tam řeší až moc dlouho. Obecně v telenovelách to bývá o tom, že spousta zápletek vzniká z nedorozumění, nebo z toho že si hrdinové na rovinu nepromluví. Tady to tak nějak dovedli k dokonalosti. Na druhou stranu jako kulisa, když děláte něco jiného, to nebylo špatné. A musím podotknout, že líbací scény tady působí hodně uvěřitelně. ()

marlon 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela, ktorú som vzhliadol celú. Dôvod - rozdrtená holenná kosť, ktorá si vyžiadala polročnú PN-ku. A počas nej to bola "povinná jazda" keďže aj v čase rehabilitácie som si prispôsoboval program rekonvalescencie tak, aby som bola o 09:45 doma! Človek sa aspoň pobavil, popindal si a tak musím skonštatovať, že namotať vedia tie telesračičky celkom slušne! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama