Reklama

Reklama

Obsahy(1)

George Kuffs je jednadvacetiletý mladý muž, který nemá zrovna nejšťastnější období. Nedokončil střední školu, vyhodili ho z práce a jeho přítelkyně Maya mu oznámí, že s ním čeká dítě. Nemá příliš chuti do ženění, a tak se rozhodne přítelkyni opustit a zmizet někam hodně daleko. Všechno ovšem tak snadné řešení nemá. Když je jeho bratr Brad zastřelen, získá George jako poněkud neobvyklé dědictví jeho rajón. Brad byl totiž náčelníkem a majitelem jednoho z rajónů soukromé policie (Special Patrol), která v San Franciscu funguje už od poloviny 19. století a je placena místním obyvatelstvem. Vzápětí po pohřbu ho osloví obchodník s nemovitostmi Sam Jones, který chce jeho rajón odkoupit a nabídne mu sto tisíc dolarů. Zájem má také policista Bill. George se však rozhodne, že si rajón ponechá, hodlá dopadnout bratrova vraha Kanea, kterého sice policii identifikoval, ale ten měl příliš dobré právníky, a tak musel být propuštěn pro nedostatek důkazů. Začátky služby nejsou snadné. Jako parťáka na první hlídku dostane bývalého policistu Teda Bukowského, se kterým si zpočátku nepadnou do oka... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujimava premisa, ale mizerne rozvlacne spracovanie. Postavy prilis ploche a nezaujimave (herci predvadzaju rutinne vykony) a aj zriedkavy trochu originalnejsi napad, ktory tvorcovia dostali (hlavny hrdina komentuje jednotlive udalosti priamo do kamery) posobi skor otravne ako osviezujuco (lebo jeho komentare nie su pre film vobec prinosne). Nudny film, ktory nestoji ani za jedno pozretie. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $21,142,815Tržby Celosvetovo $21,690,000║ Taký bláznivý úlet, ktorý ale je ústrelený príliš od pásu aby mal akýkoľvek účel. /40%/ ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, ve které každou chvíli Christian Slater promlouvá na kameru. Jinak by příběh nebyl nejhorší, ale není natočen nijak zajímavě, podkreslen nudným rytmickým hlukem a Milla se tam jen tak párkrát mihne. Jen pro Slaterovy fanoušky. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Ještě než začal Neo tancovat před rojem letících kulek, které ve zpomaleném záběru hezky plachtily vzduchem a také dříve než začal Edward Norton svůj fuckovací proslov do zrcadla ve 25. hodině, tu byl Kuffs, který oboje obsahuje a přesto mu ke stylovosti dost schází. Svobodomyslný hrdina, kterého si s chutí zahrál mladý Christian Slater, má kromě nic nedělání velice zvláštní hobby: pořád mluví do kamery. Některé proslovy jsou vtipné některé méně. Film se ještě může pochlubit mladou Millou Jovovich, která je tu vysloveně jen kvůli hezké tvářičce. Kuffs má také zajímavý hudební motiv, ale jeho problémem je, že se pořád opakuje a k dramatickým scénám se vůbec nehodí. Kuffs je velice průměrná krimi komedie se zabijákem, který má takový vkus na oblečení, že by udělal lépe, kdyby chodil nahý, které víc jak 2* nemůžu dát. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších akčních komedií, kde si člověk vyslechne pár hlášek a i nějaké té akce si rozhodně užije. Příběh je celkem originální a rozhodně se netváří jako běžný snímek plný policejních přestřelek. Rozhodně se ale tento film nedá brát vážně, právě naopak. Cílem bylo brát vše s nadsázkou a diváky pobavit a zabavit, což se myslím, se povedlo na jedničku. Příběh vypráví o mladém 20ti letém odpadlíkovi, který břebírá vedoucí pozici u policie po svém bratrovi, který byl zabit. Tuto roli výborně ztvarnil můj oblíbený Christian Slater, který mě v 80. a 90. letech na plátnech dokázal vždy nadchnout. Tento ne moc známý a ne moc výrazný herec by si podle mého zasloužil větší uznání. Kuffs je jednoduše dobrá akční komedie, která dokáže pobavit. A nesmím také zapomenout na mlaďonkou a krásnou Millu Jovovich, takže je rozhodně na co se dívat. -"I got women to do. Places to see!". ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Je velice zajímavé a podařené komunikování George Kuffse ( Christian Slater ) z diváky pomocí kamery ( Thomas Del Ruth ). Prostě se dívá do kamery a dává všem na vědomí, že o nich ( nás ) ví. Mila Jovovich už tenkrát byla kočka. Netušil jsem, že jsou v San Francisku takto rozdělené okrsky mezi soukromé osoby pro vymáhání práva. CITÁT - Asi mě čeká vážné životní rozhodnutí ( opět zděleno kameře ) ......... Kuffs zdědil okrsek a chce ho vést. Stal se prostě šéfem Speciální hlídky. Ve 45 minutě je krásný zpomalený záběr na letící kulku. CITÁT - Hele, chcete vidět ten průstřel ?......... CHYBA VE FILMU - A v 60 minutě už po průstřelu nemá Kuffs na těle ani známečku. Na scéně se zjevuje Hrom. Hrom je ..... je pes - supráckej a nádhernej pes. Film má vtip, dobré dialogy, komunikaci z divákem, akci, střílečky i lásku. CITÁT - Nerad se opakuju, ale zatýkám vás !!!........ Hudbu dělal Harold Faltermeyer a ve filmu, mimo jiné, zazní Regulators se songem Need for speed. ()

Rosana odpad!

všechny recenze uživatele

No to si dělají snad srandu! Na tomto filmu jsem nnašla ani žáchvěv filmovosti, která by mě přiměla darovat aspoň jednu hvězdičku. Absolutně nesympatický hlavní hrdina, naprosto zcestný děj, zbytečné monology na kameru! Nuda nad nudu a naprosto žádný napínavý závěr. Nechápu, jak může nějakýmu chlapovi projít scénář o ženský, která se vrhá kolem krku chlapovi, co ji opustil, jakmile mu pověděla, že je těhotná! Naprosto zcestný zbytěčný nulový film! ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Ne, i když trochu originální pojetí, film je skoro o ničem, akční scény a vlastně většina scén jsou naprosto tupé, dokonce i ta Míla byla nějaká nemastná neslaná. Slater netklamal, prostě neumí moc hrát tak jsem ani nic nečekal.2* jako vyšitý. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvých filmov, kde som videl, že hlavný hrdina hovorí do kamery. Nezvyčajné, ale celkovo som sa pobavil. Milá priemerná akčná komédia ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky tuctovy scenar, akych sa v 90. rokoch  urodilo na mraky. Nic vynimocne, zostava  mi rozum stat, ked vidim, ze v USA to bol hit zase   :  10 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Musim uznat ,že napoprvé ,a to bylo někdy v roce 95 mě film bavil tak napůl.V tý době na trhu byli všechny ty akční hovna od intersoniku,se spoustou trapný akce,a tak tenhle film tak nějak zapadl.Teď ovšem musim přiznat,že mě tenhle první film evanse bavil o dost víc,a čtyři hvězdy ode mě dostane po zásluze80%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka, která ničím nevyčnívá,ale nabízí pár příjemných a vtipných momentů, které vás nenechají přepnout kanál. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

No tak teda - nestačím se divit některému hodnocení tohoto snímku. Na mě osobně to nijak nezapůsobilo. Sice oceňuji originalitu hrdiny mluvícího do kamery, ale upřímně: mě to spíš štvalo, než že by mě to zaujalo... místy mě ten Slaterův problém se samomluvou až vytáčel. Scény, které měly být akční, mi přišly jako vystřižené z trapné nepodařené parodie a scény, u kterých jsem se měla smát (nejspíš - nejsem si tím jistá), mi absolutně směšné nepřišly. Zato mi přijde, že Slater není typ ideální do tohoto filmu - popravdě jsem se těšila, až Christian řekne: "Zavřete oči, odcházím." :-) ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Vážně celkem povedený film. Sice ho člověk musí brát trochu s nadhledem, ale i přesto se u toho člověk skvěle baví. Vcelku slušná kriminálka se zajímavým námětem a s několika úžasnými gagy, u kterých mě chytali záchvaty smíchu. Když k tomu přidám nádhernou Millu Jovovich a skvělý dabing mého oblíbence Filipa Jančíka, tak pod 4 hvězdy prostě jít nemůžu. 70 % ()

Mattezs 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda blbost, Slater se tady hodně ztrapnil (ještě že to napravil v Pravdivé romanci), Mille se to dá prominout bo je tu začátečník, ale ani jako ozdoba tu neplní moc svou funkci. Jo a ten nápad s mluvením do kamery se jim moc nepovedl, mě to spíš sralo, jinak jsem se ale párkrát zasmál, takže tak... ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Podle mého výborný film. I jsem se zasmála. Slater je opravdu vynikající herec, zvládl i mluvit do kamery přesvědčivě :-) V celém filmu bylo i pár výborných vtipů, jako když Kuffs hodil po zabijákovi lampu s příliš krátkým kabelem:-D Zábavné, vtipné, jednoduché- líbilo se mi to! ()

Reklama

Reklama