Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steffen, německý student archeologie, najde při jednom archeologickém výzkumu v Jeruzalémě kostru člověka, starou více než dvatisíce roků. Obsah pytlíčku, který se našel hned vedle kostry, však zmátl nejen Steffena, ale i celý tým zkušených archeologů. Našel se v něm list se záhadným písmem a návod na obsluhu videokamery, která se však začne vyrábět až za tři roky. Na základě těchto zjištění se Steffen domnívá, že našel kostru člověka, který cestoval v čase. Myslí si, že tato osoba nasnímala videokamerou Ježíše. O pravdivosti Steffenovy hypotézy svědčí i několik dalších důkazů. Ale je skoro nemožné, aby mladý student přesvědčil zkušené archeology, a proto hledá důkaz v dopise, který se našel spolu s kostrou... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

fedoo

fedoo (hodnocení, recenze)

V The Last Temptation of Christ (Posledné pokušenie Krista) je o tomto skvelá scéna. Ježiš stretne teraz už neviem koho a ten prednáša o zmŕtvychvstaní Krista a Ježiš mu hovorí, že to je on a že nezomrel. A ten človek mu hovorí, že o to vôbec nejde, ide o to, že človek niečomu verí, nie o to, či sa to naozaj stalo. Snáď si to dobre pamätám. :)

Pawlinkaaa

Pawlinkaaa (hodnocení, recenze)

Tak když už po staletí věří v naprosto imaginární "postavu", proč by jim měla neexistence někoho (prý syna tý "postavy"), vadit?:) Ale stejně myslím, že Ježíšova existence je už prokázaná, ne, podle turinskýho plátna a tak...

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Jeden věřící člověk mi řekl,že i kdyby se cestováním v čase prokázalo,že Kristus neexistoval,stejně by to pro Křesťany nebyl důvod,aby přestali věřil v jeho existenci.

 (hodnocení, recenze)

trapny ale stejne sem na to cumel az do konce.

Reklama

Reklama