Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (301)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $162,798,565Tržby Celosvetovo $363,398,565║ Prv ma tieto CGI rozprávky moc nebavili teraz ich žeriem ako malý chalan, pekná počítačová animácia, výborný príbeh, prepracované postavičky, dialógy a rovnako tak slušná zábavnosť. PIXAR je nedobytná pevnosť! vládnuca svetu počítačovej animácie. /95%/ ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Pixar rozhodně patří mezi mistry animovaného filmu, ale Život brouka, tedy jejich druhý film, není vůbec ničím výjimečným. Příběh je jedno velké klišé, postavy nezajímavé, záporák nudný a závěrečný souboj se koná samozřejmě v noci. Oproti takovým Příběhům hraček, Ratatouille nebo Vzhůru do oblak je to šílený průměr, ale i tak musím uznat, že animace i na to, jak je stará, tak vypadá pořád dobře. Vtip k zasmání je tu možná jeden a konec záporáka je navýsost krutý. Film jsem viděl znovu asi po 15 letech a vidět jej nepotřebuji zřejmě stejně dlouhou dobu. Ve výsledku tak dávám broukům 60% ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi je to na mě už moc dětské nebo okoukané. Nebavilo mě to tolik jako dříve. Spíše jsem se nudila, hlavně začátek je zdlouhavý, bavilo mě to jen chvílemi, když se tam konečně objevily cirkusáci, ale i tak to nebylo ono. Za mě průměrná pohádka, na kterou se stačí podívat jednou za rok, nepustila bych si jí vícekrát. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu to není úplně špičková podívaná, ale 4 hvězdičky si to jistě zaslouží. Za perfektní animaci, barevnost a množství sympatických postaviček, tedy myšleno ve hmyzí podobě. Kdyby byl ještě trošku vylepšený samotný příběh, asi bych dal hodnocení o stupínek větší. Takhle je zřejmé, že se tvůrci soustředili hlavně na mladší publikum, které se bude na všechny ty mravenečky, broučky, kobylky atd. dívat v reálném světě přece jen jinýma očima. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Newman: 1. The Time Of Your Life , 2. The Flik Machine ,3. Seed To Tree ,4. Red Alert ,5. Hopper And His Gang ,6. Flik Leaves , 7. Circus Bugs ,8. The City ,9. Robin Hood ,10. Return To Colony ,11. Flik's Return ,12. Loser ,13. Dot's Rescue ,14. Atta ,15. Don't Come Back ,16. Grasshoppers' Return ,17. The Bird Flies ,18. Ants Fight Back ,19. Victory ,20. A Bug's Life Suite ()

Galerie (72)

Zajímavosti (35)

  • Restaurace v broučím městě je plechovka "Low Fat Lard" ("Nízkotučné sádlo"). (D3VIL)

Reklama

Reklama