Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

V mene Angela je príjemná (takmer rodinná) komédia z prostredia mafie, kde sa Sylvester má postarať (myslené v dobrom) o dcéru umierajúceho bossa. Počas primeranej minutáže čerpá snímka z početných vtipných momentov a pozitívnej energie všetkých zúčastnených. Však ani odľahčený humor s fungujúcou love story nedokáže film pre jeho obyčajnosť a slabučký záver vymaniť z priemernosti. Ešte že za štyri roky malo prísť k vzkrieseniu Talianskeho žrebca. ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Po prvom zhliadnuti by som tomuto filmu nedal viac ako 50% , no dal som mu druhu sancu a od vtedy som ho videl uz viackrat a tento film si ma ziskal . Ma to velmi dobre temto , nechyba tomu nadhlad , humor miestami prechadzajuci az do cierneho humoru , no a v skratke to ma vsetko co dobry film ma mat . ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Je tenhle film romantickou mafiánskou milostnou krimi komedií s dramatickou zápletkou? Nebo je to parodie na všechny výše jmenované žánry? No, tenhle poněkud nevyrovnaný filmařský počin se zmateným scénářem je hlavně plný nadžánrových multiklišé, že se ani nestačíte těm ojediněle povedeným komediálním prvkům moc smát. Akce pak je v něm prakticky >0< ... A (stále) překrásná M.S. přehrává až běda, snad aby se zavděčila všem těm televideoidním troubům, navyklým na své blbé nekonečné emoce (nejlépe tak asi s mladými českými >herečkami< ;-), sledované po poledni při vaření či úklidu domácnosti... Beze ctnosti :-( . . . A tak jediné, proč má tenhle filmek smysl, je poslední role velikána filmového umění Anthonyho Quinna v postavě mafiánského bosse Angela, který však je někdy v první čtvrtině v rámci zapletené zápletky briskně odstraněn... Snad dvě a půl hvězdičky za film jako takový, ale za tradičně nejapného S.S. a opravdu mimořádně a nepochopitelně zde protivnou M.S. zaokrouhleno dolů. Nemilosrdně, ve jménu všeho dobrého filmu... ;-) - - - P.S. Proč debilní český distributor (Intersonic) naservíroval nám film místo původního formátu 2.35:1 v ořezu 4:3 ví snad jen nějaký firemní ignorantský lulan, který to způsobil. Koupeno spolu s jakýmsi nejmenovaným magazínem za 98,00 Kč - jen pro věčnou paměť Anthonyho Quinna! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Slabej a lehce předvídatelnej příběh, ovšem zábavný to občas je a Sly se nijak neztrapňuje, bohužel ty svoje akční schopnosti nemá moc prostor využít, což je škoda, přece jenom na nějaký herecký role nemá, tady je to ale celkem vyvážený a o hraní se ani nesnaží a vtipnej je tak akorát a nějakou tu hlášku taky utrousí, ale ten naprosto děsnej a někdy skoro až trapnej příběh tim nenapraví ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jasný, není to klasický Stalloneho žánr, ale romantická komedie se mi to líbilo hodně. Stallone je takový dobrotivý ňouma v této roli a i to mu sedlo. Ukecaná buchta byla místy hodně otravná, ale to vyvážilo zase Stalloneho vtipné odklízení zloduchů. Jen ten dabing na DVD je hodně špatnej, Stallonemu hlas vůbec nesedí. Mě se film líbil a dávám 70% :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama