Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Oh, Jesus! I feel like a whore in catholic church!“ ,,We all do.“ Spojení romantiky, komedie a gangsterky se v tomto případě vůbec nepovedlo. Ačkoliv se ve filmu najdou velmi dobré pasáže ze všech těchto žánrů, dohromady to tvoří nesourodou směs. Hodně protivné mi bylo, když např. do dramatické scény hrála veselá hudba, čímž ji celou doslova zabila. Nejvíce mě deprimovala postava Jennifer, která je bohužel v každé druhé scéně a doslova nezavře hubu. Vsadit na to, že se divákům zalíbí střet hysterické slepice s pohodářem Stallonem, je poměrně odvážné. Stejně jako jemu, i já jsem z ní měl za chvíli pobolívání hlavy. ()

Jamajdzan 

všechny recenze uživatele

Můj drahý Sly. Vysvětli mi prosím co vidíš na ženě, která je sice "oběť" podvedená svým manželem, ale sama by mu evidentně neváhala provést ještě dřív to samé. Potom i když tě má po svém boku dá přednost sladkým řečem a přízvuku, i když je na první pohled jasné že vycházejí z úst úplného blbečka. A ano když už jsou všichni ostatní muži, co jsou po ruce mrtví nebo zasypaní tunou kamení, tak se do tebe "zamiluje". No pro tvé vlastní dobro vám přeju ať tato láska nevydrží dlouho. A Sly, ale to jen tak mezi námi, nikdy si už více nezačínej s herečkou, které to naprosto natřeš i po té herecké stránce. Jo a hodnocení filmu? Nic extra, ale dívat se na to dalo. Sly si zahrál to svoje, zatímco Madeleine Stoweová hrála ještě mnohem víc než to co by měla a to její někdy až nevkusně trapné přehrávání bylo jednoznačně na škodu celému filmu, ale za to už kritizujme jen a pouze režísera, protože jak všichni dobře víme ona, pokud dostané správné instrukce tak hrát umí! ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Jasný, není to klasický Stalloneho žánr, ale romantická komedie se mi to líbilo hodně. Stallone je takový dobrotivý ňouma v této roli a i to mu sedlo. Ukecaná buchta byla místy hodně otravná, ale to vyvážilo zase Stalloneho vtipné odklízení zloduchů. Jen ten dabing na DVD je hodně špatnej, Stallonemu hlas vůbec nesedí. Mě se film líbil a dávám 70% :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nečekaně sympatická pohodovka s nadhledem, pořádnou porcí humoru, okouzlujícím a překvapivě zábavným Stallonem a taky Anthony Quinnem, který ve své poslední roli odchází stylově a s grácií. Přiznám, že tak příjemné, žánrově nejednoznačné a úsměvné jsem to nečekal a jen lehce mi to kazila poněkud afektovaná role Madeleine Stowe. I když některé hlášky měla výborné - "Proč jsem sama? No, můj syn je na internátní vojenské škole. V sedmi letech. Manželův nápad. A můj manžel je pryč. To byl můj nápad." ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Slabej a lehce předvídatelnej příběh, ovšem zábavný to občas je a Sly se nijak neztrapňuje, bohužel ty svoje akční schopnosti nemá moc prostor využít, což je škoda, přece jenom na nějaký herecký role nemá, tady je to ale celkem vyvážený a o hraní se ani nesnaží a vtipnej je tak akorát a nějakou tu hlášku taky utrousí, ale ten naprosto děsnej a někdy skoro až trapnej příběh tim nenapraví ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama