Reklama

Reklama

Sbohem Kryštůfku Robine

  • Velká Británie Goodbye Christopher Robin (více)
Trailer 1

Půvabný a dojemný snímek, který natočil režisér Simon Curtis a scenáristé Frank Cottrell Boyce a Simon Vaughan, přináší vzácný pohled na vztah milovaného dětského autora A. A. Milnea (Domhnall Gleeson) a jeho syna Christophera Robina (Will Tilston). Na konci první světové války se Milne nechal inspirovat hračkami, s nimiž si hrával jeho syn, aby stvořil kouzelný svět Medvídka Pú — který mu zajistil okamžitou a neutuchající slávu. Mezinárodní úspěch knih ale nepřinesl příliš štěstí jejich autorovi, jeho synovi ani manželce Daphne (Margot Robbie). (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už od dětství miluji Medvídka Pú a proto jsem se na tenhle film moc těšila. Domhnall Gleeson se po Králíčku Petrovi konečně vrhnul na něco vážnějšího a normálního a vyplatilo se to. Celkově postava A.A.Milnea je dost podivínská a Domhnall se na to vážně hodil. Nejlepší roli měl ale Will Tilston o němž ten film vlastně je, jak se dokázal zžít s knižní postavou svého já a měl to vážně těžké. Margot Robbie mi byla silně protivná, ale taková zřejmě byla její role, příběhově to bylo skvělé, bavilo mě to, poplakala jsem si, zasmála jsem se. Zajímavé zákulisí legendárního příběhu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A. A. Milne byl zajímavou osobností a zanechal po sobě dílo, které přetrvá generace, a to asi nejspíš proto, že je to tak jiné a tak zvláštní. Snímek "Goodbye Christopher Robin" dává zajímavý vhled do toho, jak umělecké dílo může vzniknout a jak ovlivní život jeho tvůrce a jeho blízkých. Herecky velmi dobré. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně krásný příběh. Respektive natolik zajímavý, že je v něm všechno. Jak štěstí, tak zlo. Nicméně mě nejvíc zaujal Domhnall Gleeson jelikož je to tak rozporuplná osoba, že jsem ho chvíli nesnášela a chvíli jsem ho měla ráda. Nevím, ale podle mě se tady převedl dokonce více než ve Star Wars. A Margot Robbie byla za krásnou třešničku na dortu, jako vždy. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak tohle s Medvídkem Pu nemá nic společného. Je to film o tom, jak jeden malý spratek nedostává dostatek pozornosti, tak se chová rozmazleně a naštvaně, ale když jí dostává, tak je to s ním ještě horší. Kryštůfek Robin, který je emocionálně zakomplexovaný, zhýčkaný a sobecký, se tu vykresluje jako egocentrické tele po celý dvě hodiny. No wow. To jsem fakt potřeboval vědět. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velmi mě mrzí, že opět vznikla jakási soutěž mezi novými milneovskými filmy. Zatímco Sbohem Kryštůfku Robine je mnohem lepším životopisem, příběhem A. A. Milneho, konkurenční Kryštůfek Robin vypráví o dospělosti Milneho syna. Zde je výborná Margot Robbie jako Daphne Milneová, manželka a matka, která stála za propagací příběhů ze Stokorcového lesa. Velmi příjemná je Kelly Macdonald jako tradiční chůva z meziválečného anglického venkova. A celé to krásně graduje svým humanistickým apelem, neb i ten medvídek Pú je jen jednou z mnoha metafor, ke které utíkala ztracená generace. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 20. září 2017 v Londýně. (BMW12)
  • Film se nesměl promítat v Číně kvůli údajné podobě medvídka Pú s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem. (raininface)
  • Natáčelo se v Anglii ve Východním Sussexu a u jezera Big Bear v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama