Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (134)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je natolik jedinečná a zvláštní postava, že ani film s ním nemůže být úplně normální. A nebudu tvrdit, že je zajímavý jen pro děti. Dospělí si v něm najdou možná ještě o něco víc, a to právě v tom, jak je všechno pojato tak nějak zvláštně, skoro až absurdně. Přechází mezi dějem a knihou se mi tu hodně líbilo. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sympaticky natočená hodinová procházka Stokorcovým lesem, ve které se divák setká se starými známými postavičkami snažícími se najít jak Ijáčkův ocas, tak Kryštůfka Robina, který má být ve spárech neznámého "monstra". Velmi se mi líbila interakce mezi postavičkami (zejména Púem) a vypravěčem s knihou, která byla vcelku nápaditá. Nikdy jsem nebyl zrovna fanouškem těchto charakterů, nicméně tohle byla taková nevinná oddychovka, která mimoto obsahovala i pěkné písničky. Zkrátka kreslená pohádka, kterou sice ocení nejvíce nejmladší publikum, ale ani dospělí se u ní nebudou nudit. ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

V prvom rade by som začala tým, že vážne som si nevšimla, že Macka Pú daboval niekto iný. Som tak trochu v šoku. Jo a teraz k samotnému filmu. Príjemne pobavil a zahrial pri srdci takisto ako The Many adventures of Winnie the Pooh. Tiger pre mňa zase najlepšia a najvtipnejšia postava, animácia pekná a dabing perfektný. Spokojnosť. Jednoznačne 5* Macko Pú je síce môj favorit až na druhom mieste ale rada si ho "uctím" tým, že ho nosím na tričku či ho mám na peňaženke. To isté patrí pre toho oslíka a ostatné postavičky. Ale Tiger je proste Tiger. Jo a potitulková scéna naozaj pobavila. Opäť odporúčam v originálnom znení ten dabing je proste nenahraditeľný. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Milé a pohodově hravé podívání, které naštěstí odolalo snahám o radikální inovaci či restart a pokračuje v tradičním duchu, což platí o animaci, příběhu i humoru, osvěženém navíc skvelě zakomponovanými písmenky. Nebylo to možná tak vtipné a hutné jako některé starší půovské filmy, ale pořád typickým způsobem naivní, kouzelné, zábavné a fajn. Scéna v jámě neměla chybu a prasátko s knihou a provazem nás opravdu rozesmálo. A tak myslím, že i tentokrát je medík zcela zasloužený. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Asi žiadnej inej rozprávke sa nehodia prívlastky zlatá, milená a roztomilá viac, ako Mackovi Pú. Úchvatná naivita, 2D animácia, dokonalý dabing (anglický), úžasné postavičky... Ijáček, Prasiatko a hlavne podarený Pú, ktorý ma s tým jeho "ooh, bother!" zakaždým dostal... všetko je proste perfektné. Hoci jemné výhrady mám, toto je jednoznačne rozprávka, ktorú budem púšťať svojim deťom! ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama