Reklama

Reklama

Astronaut je v raketoplánu napaden tajemnými oranžovými spory. Následkem toho zmutuje v odpudivé, slizké monstrum, které se po havárii raketoplánu kdesi v lesích na Floridě vydává hledat potravu. Tou by měl být tým, který se vydal vstříc ztroskotanému vesmírnému plavidlu. Kdo vyhraje následný boj o život? Zůstalo v netvorovi ještě něco z jeho lidskosti? (-bad-mad-wolf-)

(více)

Recenze (15)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Monstrum vypadalo jako kříženec vetřelce a něčeho dalšího, ale do vetřelčích kvalit mělo hodně daleko. Příšera byla pomala a jen podivně vrčela. Strach mi nenaháněla, i v tomhle byl vetřelec mnohem lepší. O hutné a temné atmosféře je škoda mluvit. Byla nulová. Námět při tom vůbec špatný nebyl. Mohl z toho vzniknout velmi povedený sci-fi horor, takhle je to jen další sci-fi odpad. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Terva nechápu ty odpady, tohle je pozeratelné béčko které si na nic nehraje parta lidí, uprostřed ničeho a s nima mimozemšťan. Tupej scénář ale dost se mi líbila ona jednoduchost, jen útěk, vraždy a pokusy o chycení vetřelce. Není to bůh ví co ale na nedělní odpoledne je to jako dělaný. Navíc vetřelec je udělaný fakt parádně a jeho slizkost působí fakt dobře. Co více o tomhle filmu říct je to blbost ale zábavná blbost. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dá sa na takomto niečom ,,vydělat,, prachy? Hviezdny tvorcovia Jim Wynorksi a Fred Olen Ray, ako vedúci výroby, spôsobili ďalšiu jazvu na tele sci-fi hororu, pri ktorom sa čudujem, že sa samotný režisér nedištancoval od vzniknutého produktu ( možno mal pištoľ pri hlave ) a nezutekal kade ľahšie. Herci dostali pri natáčaní polpenziu ( tak to aj vyzerá ), hlavné monštrum pár injekcií steroidov, aby vyzeralo ako nabúchanejší Votrelec a divák si musí vliať do hrtana pár deci pálenky, aby sa dopracoval ku koncu. Tí, čo nepijú, majú smolu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako sorry, ale tohle že vzniklo v roce 1993? Být to film ze 70., 80. let, ok, dalo by se to s přimhouřením očím brát, ale takhle je to prostě shit. Lacinou výpravou, některými scénami, které se opakuj´furt dokolečka, takže těch 82 minut se vleče jak fronta aut na D1, a je sice hezké, že obě baby ukážou kozy, velmi pravděpodobně umělé, ale to je asi tak jediné, na co se dá dívat. Postrádá to i logiku, kterou sice u těchto věcí člověk primárně nečeká, ale tady je to hloupé až na půdu. Jo a jinak je to dost feministické, bo obě baby save day a jednoho chlapa. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty odpady. Nostalgický snímek u kterého si pár lidí i nadělalo do kalhot. A že to bylo tenkrát ? Dnes se točí horší sračky. Scénář - Patrick Moran. Hudba - Jeffrey Walton. Kamera - Maxwell J. Beck. Podobnost z Vetřelcem je velice zajímavá. Na snímku totiž pracují bratři Skotakové ( Dennis a Robert ), kteří v roce 1986 spolupracovali i na filmu Vetřelec. Bratři Skotakové spolupracují i na snímcích jako je Titanik, T2 nebo X-Men 2. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Podobnost s filmem Vetřelci (1986) je velice nápadná. Na snímku totiž pracují bratři Skotakové (Dennis a Robert ), kteří v roce 1986 spolupracovali i na filmu Vetřelci. (Terva)

Reklama

Reklama